in

Inoportunează iubita unui polițist, apoi scoate un pistol: român de 20 ani arestat la Genova

Un tânăr de douăzeci de ani a fost arestat în Piazza Montano din cartierul genovez Sampierdarena. Arma s-a dovedit a fi un pistol cu aer comprimat Glock Gap de calibru 8 mm, fără capac roșu.

Observând o fată singură în mașina ei parcată în Piazza Montano, a început să o deranjeze: românul de 20 de ani a așezat o sticlă de bere pe capota vehiculului, pe partea șoferului, și a răspuns protestelor tinerei cu amenințări grele.

Jaf în Piazza Eschilo din Roma, în plină zi, cu un pistol de jucărie. Arestat un român de 19 ani

S-a întâmplat în jurul orei 1, luni, 2 august 2021. Din fericire, iubitul victimei, împreună cu un coleg, ambii polițiști de la biroul general de prevenire a infracțiunilor, a ajuns la fața locului.

S-au prezentat ca polițiști, menționând că sunt în afara serviciului, și l-au invitat pe bărbatul de 20 de ani să înceteze comportamentul amenințător și să se îndepărteze.

Tânărul, însă, cu o mișcare bruscă, a scos o armă din spatele pantalonilor, mișcare imediat observată de polițiști, care, pentru a-l bloca, au fost loviți de mai multe ori de coate în piept.

Odată dezarmat, românul, adresându-se polițiștilor și pe un ton foarte violent, a rostit fraze vulgare și revoltătoare.

Noaptea, în plină carantină, un român a fost prins cu un pistol semi-automat complet funcțional, la Treviso

Cu ajutorul unei patrule de intervenție, tânărul a fost dus la secția de poliție unde, în urma unei percheziții personale, a fost găsit și în posesia unui cuțit de bucătărie.

Cuțitul a fost confiscat împreună cu pistolul, care s-a dovedit a fi un Glock Gap 8 de 8 mm, fără capac roșu, cu bila pe țeavă și 8 muniții în încărcător.

Mai mult, în ciuda numeroaselor cereri din partea operatorilor, tânărul a refuzat să prezinte datele personale. A fost arestat pentru violență, amenințare și ultraj, port ilegal de armă și obiecte în măsură să rănească, refuzul de a-și prezenta identitatea personală, potrivit Genova Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
copii consulate

Veşti bune pentru românii din străinătate! DOAR documente în original, la ghişeele consulatelor

România, control frontieră: Cursă ocazională spre Bulgaria cu autocar căutat de autoritățile italiene – VIDEO