in

Momente de groază pe zborul Craiova-Roma. „Ne-am învârtit în aer de zeci de ori, sunt oameni cu atacuri de panică”

Panică într-un avion care a decolat de pe aeroportul din Craiova cu destinaţia Roma. Deşi, avionul ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul Ciampino, în cele din urmă, după ce a survolat zeci de minute deasupra aeroportului, a ajuns pe Fiumicino.

„Vă scriu din avionul care a plecat din Craiova spre Roma Ciampino. După ce trebuia să aterizăm pe Ciampino ne-am învârtit în aer de zeci de ori şi am aterizat forţat la Fiumicino. Acum suntem în avion cu oameni cu atacuri de panică. Şi ne ţin în avion de mai bine de o oră.

Nici măcar nu îi lasă pe cei cu atacuri de panică să coboare cu însoţitorii. Ne-au informat că pe Ciampino a aterizat forţat un avion. Personalul ambulanţei e în avion pentru că oamenii nu vor să mai zboare înapoi la Ciampino. Lumea îşi pierde răbdarea, la fel şi personalul aeronavei. A venit şi poliţia”, a povestit pentru Observator News unul dintre pasagerii avionului.

VIDEO ȘOCANT! Italiancă dată jos din avion și denunțată, a devenit violentă și a scuipat pasagerii, refuzând portul măștii

Deocamdată nu se ştie din ce cauză s-a produs exact acest incident. De vină ar fi autorităţile italiene care nu au cooperat corespunzător cu echipajul de pe cursă.

„Echipajul şi-a cerut scuze şi am reuşit să discut puţin cu una din stewardese, mi-a explicat că autorităţile Italiene nu au cooperat si a fost foarte greu sa se gaseasca o solutie”, a mai povestit pasagerul

„Din primele informaţii aeronava a fost redirecţionată la Fiumicino pentru că Ciampino era închis temporar ca urmare a aterizării de urgenţă a unei aeronave aparţinând altei companii”, au transmis reprezentanţii companiei aeriene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 18 In medie: 3.1]
green pass

Italia: amenzi de până la 1.000 euro pentru încălcarea regulilor privind Green Pass-ul la locul de muncă

roman italia covid

Român de 38 de ani, rezident în Italia, moare de COVID după ce pleacă în România