in

Klaus Iohannis și manelistul Sorinel Puștiu, fotografie împreună la New York. „Şi-a făcut reclamă cu tine!”, spun fanii

Preşedintele Klaus Iohannis a avut parte de o întâlnire inedită în SUA, la New York, unde se află cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite. Şeful statului s-a întâlnit cu unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti români, Sorinel Puştiu, care nu a ratat ocazia de a se fotografia cu preşedintele.

Sorinel Puştiu se află şi el la New York, împreună cu familia sa, unde se pare că s-a întâlnit pe stradă cu Klaus Iohannis. Manelistul s-a lăudat pe Facebook după ce s-a fotografiat cu şeful statului.

Glume cu mușchii lui Iohannis, după vaccinare: „Avem brand de țară”

Manelistul susţine că i-a cerut preşedintelui părerea despre noua sa melodie. „La ziua tatălui meu, i-am cerut părerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie ¬‹Dacă simţeaţi că sunt fraier, m-aţi fi arucant în aer›, iar el mi-a răspuns cu un zâmbet”, a scris Sorinel Puştiu pe pagina de Facebook.

Reacțiile fanilor au curs pe contul lui Liviu Puștiu. „Cand vin presedinti americani la noi in vizita, se inchide Bucurestiul…Cand se duce Iohannis, un metru patrat in Times Square..Aici se vede valoarea”.

„La multi ani frumoși!! Să-ți trăiască părinți 1000 de ani ,sănătate multă întregi famili”. „Ți-ai făcut reclamă cu dulapul 😃😃. Eu cred că nu . E taman invers . Ori tu știi foarte bine asta . Și-a făcut fraierul reclama cu tine . Asta ți-o spun eu . Tu ești iubit pe cînd el , nu. Asta-i diferența”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor manelistului, conform evz.ro.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 22 septembrie 2021, la New York, o intervenție în cadrul Summitului Global pe tema coordonării răspunsului internațional în contextul pandemiei de COVID-19, organizat în marja celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Româncă din Italia denigrată pe Facebook, cere daune de 5.000 de euro

Vicenza, circula cu bicicleta cu 50 km pe oră, româncă AMENDATĂ cu 7.000 de euro