in

Colin Powell a murit de Covid, era vaccinat cu ambele doze!

Fostul secretar de stat al SUA, Colin Powell, a murit la 84 de ani, din cauza complicațiilor Covid, deși era vaccinat cu ambele doze.

Vaccinat cu ambele doze programate, generalul (care făcuse parte din administrația George W. Bush) a decedat în 18 octombrie la Centrul Medical Național Walter Reed din Bethesda, Maryland, cel mai mare centru medical militar din Statele Unite.

Colin Powell, fost secretar de stat american şi fost consilier pe probleme de securitate naţională, a încetat din viaţă la vârsta de 84 de ani.

„Am pierdut un soț extraordinar, tată, bunic și un mare american”, a scris familia pe Facebook, menționând că Powell a fost complet vaccinat.

A fost primul afroamerican care a condus Departamentul de Stat al SUA (20 ianuarie 2001-26 ianuarie 2005.

Colin Powell rămâne în istorie cu un discurs mincinos. Cel ținut în 5 februarie 2003 în fața Consiliului de Securitate al ONU, când Powell a arătat, ținându-l în mâna dreaptă un flacon despre care susținea că e antrax, o substanță ucigătoare.

Italia, medic de 36 de ani mort de Covid: fusese vaccinat cu Johnson & Johnson

Powell a dorit să demonstreze că regimul irakian al lui Saddam Hussein deținea un arsenal de arme chimice, acuzație care a fost folosită ca justificare a invaziei Irakului care a început puțin peste o lună mai târziu, pe 20 martie 2003.

Irakul nu a deținut acele substanțe chimice. nu a avut nicio legătură cu atacurile cu antrax care au lovit Statele Unite între octombrie și noiembrie 2001.

Câțiva ani mai târziu, Powell a avut onestitatea să admită că această prezentare a fost o minciună, o pată care va rămâne pentru totdeauna în cariera sa de slujitor al statului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]
ora de iarna

Data la care trecem la ora de iarnă în 2021. Când se renunţă la schimbarea orei

preasfințitul Ambrozie

Preasfințitul Ambrozie: „Lăsaţi-i pe parlamentari să se vaccineze întâi”