in

Vittoria, Urgența devastată de români: „Loveau cu suportul de la perfuzie”

Seara trecută, sâmbătă, un grup de români a atacat violent personalul din camera de urgență de la spitalul din Vittoria (Ragusa).

La scurt timp după ora 21.30, un grup de români a însoțit la spital o femeie care avea nevoie de asistență, femeia se simțea rău, potrivit ragusah24.it.

Românii au cerut îngrijire imediată și nu a vrut să accepte timpii de așteptare.

sectia urgenta Vittoria devastata de romani

Femeia, care dorea să se ridice, a fost invitată să aștepte ajutorul personalului medical. O invitație pe care ar fi ignorat-o, așa că femeia a căzut.

În acel moment a explodat violența, care a început cu fiul minor al femeii, care a început să lovească personalul sanitar cu suportul de la perfuzie.

Din acel moment a izbucnit nebunia, scaunele din sala de așteptare au fost distruse, aruncate cu violență în personal și s-au dat pumni.

Român de 52 de ani, lovit și ucis de o mașină pirat la Vittoria, în Sicilia. Carabinierii îl caută pe șoferul fugit de locul accidentului

Trei răniți, două asistente și un auxiliar

Doua asistente au suferit răni ușoare, vindecabile în 15 zile. Dar un al treilea angajat a fost rănit grav, cu fracturi de coaste, traumatisme toracice și vânătăi lacerate cu prognostic mai mare de 25 de zile.

Atacatorii au fost conduși la cazarmă de către carabinieri care au ajuns la fața locului împreună cu polițiștii.

Partenerul femeii, un român în vârstă de 43 de ani, a fost denunțat pentru amenințări și vătămări agravate cauzate unui funcționar public. La fel s-a întâmplat și cu fiul de 15 ani al femeii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
kovesi-mafia-pandemiei-italia

Kovesi îi prinde pe mafioții pandemiei din Italia: „Am descoperit o fraudă de 11 milioane de euro”

furt amazon romani Italia

Italia, bunuri de 500.000 de euro furate de la Amazon, români arestați