in

Italia, bunuri de 500.000 de euro furate de la Amazon, români arestați

Au dus camionul încărcat cu mărfuri Amazon care soseau din Spania, la un depozit din Bereguardo, în provincia Pavia, și au început în liniște să-l golească împreună cu doi complici, toți români. Au apărut carabinierii, care erau pe urmele lor de mai multă vreme și i-au arestat.

Acuzațiile sunt de furt calificat în complicitate și tăinuire, scrie Ansa.

Români prinși că furau de la Amazon

Astfel, joia trecută s-a încheiat o operațiune comună între carabinierii din Stația Bereguardo, cei ai Unității de Investigații a Comandamentului Provincial din Pavia și ai Compagniei di Pavia și personalul „Securității și Prevenirea Pierderilor din Amazon”.

Operațiunea a permis recuperarea de bunuri pentru aproape 500 de mii de euro.

”Banda tractoarelor”, furturi de 450.000 euro comise în Savona și Piemonte, patru români denunțați

Militarii au fost alertați de Amazon, care observase lipsuri în încărcăturile transportate pe ruta dintre Spania și Veneto de către o companie românească.

Urmăriți de carabinieri

Pe 21 octombrie, așadar, carabinierii au urmărit camionul de la ieșirea de pe autostradă într-o zonă izolată cu niște depozite teoretic abandonate. Acolo șoferul în vârstă de 32 de ani, care locuiește în România, a oprit să descarce împreună cu un tată și fiu de 51 de ani și de 34 de ani, care sunt și ei români, unul rezident în Italia și unul în Spania.

În remorca camionului se aflau bunuri de peste 200 de mii de euro care vor fi returnate proprietarilor legitimi.

În depozit au mai fost găsite și alte pachete cu o valoare ce depășește 200 de mii de euro. În acest moment, se face și un inventar al acestei mărfuri, probabil rezultatul furturilor anterioare.

Cei trei au fost duși la închisoare, în timp ce alți doi români care intraseră în magazie cu camionul și plecaseră imediat înainte de raid au fost denunțați în libertate. Militarii care i-au oprit la scurt timp nu au găsit nimic pe vehiculul lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]
romani au devstat sectia de urgenta vittoria

Vittoria, Urgența devastată de români: „Loveau cu suportul de la perfuzie”

eruptie vulcan Etna Italia

VIDEO – Vulcanul Etna a erupt din nou, 50 de erupții anul acesta