in

Berlusconi a făcut a treia doză de vaccin: „Acum e rândul tău” – VIDEO


Berlusconi a făcut semnul victoriei în timp ce i se administra a treia doză de vaccin. „Acum e rândul tău, fă-o cât mai curând posibil”, a spus el.

Berlusconi a primit a treia doză

Silvio Berlusconi a primit a treia doză de vaccin antiCovid-19. Liderul Forza Italia, care în septembrie anul trecut a fost lovit de Coronavirus și și-a revenit greu, a fost filmat într-un videoclip pe care a vrut să-l posteze ieri pe Facebook (și pe alte platforme de socializare).

Filmul a imortalizat momentul în care la San Spitalul Raffaele din Milano primește serul anti Coronavirus. Semnul victoriei, în fundal o muzică triumfală în timp ce asistenta îi face injecția.

„Acum e rândul tău”

După administrare, Berlusconi a lansat un apel către cei care nu au făcut încă vaccinul.

„Vaccinurile și certificatul de sănătate sunt principalele instrumente pe care le avem pentru a învinge Covid și a-i limita efectele asupra sănătății și economiei – a scris el -.

Acum e rândul tău: cei care nu au fost încă vaccinați să o facă fără ezitare. Cine o poate face, să se programeze pentru a treia doză”.

Berlusconi a ieșit din spital: ”A fost o încercare grea, poate cea mai dificilă a vieţii mele”

Silvio Berlusconi, internat din nou la spital, datorită sechelelor după COVID-19

Berlusconi a avut Covid în vara lui 2020

Berlusconi a fost lovit de Covid în august 2020. Infecția l-a dus la internare pentru câteva zile în spital și să aibă câteva consecințe în lunile următoare. Fostul premier numisese acea experiență una dintre „cele mai rele” din viața lui.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
doctoritar romanca nevaccinata suspendata la Aprilia

Aprilia, doctoriță româncă suspendată, a refuzat să se vaccineze

romani latina vaccin

Apel către românii din provincia Latina: «Vaccinaţi-vă!»