in

Deget găsit pe stradă la Milano: „Aparține unui român de 32 de ani”

Misterul degetului găsit pe o stradă la Milano a fost dezlegat: aparține unui român care fugea după o tentativă de furt, scrie Il Blitz Quotidiano.

Misterul degetului găsit pe stradă la Milano

Misterul degetului găsit pe stradă a fost dezlegat: degetul găsit în urmă cu două zile în fața unui depozit de reciclare AMSA din Milano aparține unui român de 32 de ani.

Atribuirea a fost posibilă datorită analizei amprentelor de către Poliția Criminalistică.

Poliția a raportat că bărbatul are numeroase dosare pentru infracțiuni împotriva proprietății și că, în legătură cu incidentul cu degetul, poate fi cercetat pentru tentativă de spargere. Deocamdată, însă, nu există nicio acuzație.

Depozitul AMSA unde a fost încercată spargerea

„Ce faci aici?” „Caut degetul unui prieten”

Misterul degetului a început în urmă cu două zile în fața centrului de colectare AMSA din piazzale delle Milizie.

Un agent de pază observase un bărbat scotocind printre frunzele de la baza zidului de împrejmuire. Întrebat dacă caută ceva anume, bărbatul a răspuns fără să stea pe gânduri: „Caut degetul unui prieten, cu un inel”.

Prin imaginile camerelor de supraveghere și mărturia unui agent de pază s-a descoperit că acel deget inelar drept a fost desprins în timpul fugii unui presupus hoț.

Roma, un boss din Cosa Nostra, deținut la Rebibbia, i-a smuls cu dinții degetul unui gardian și l-a înghițit

Tentativă de spargere la depozitul de deșeuri

Cu o seară înainte, două persoane încercaseră să treacă peste zidul depozitului de gunoaie și să scape de agentul de pază. Unul dintre ei și-a prins degetul în gardul de fier din cauza inelului pe care îl purta.

Este posibil ca degetul să fi fost pierdut în timpul unei tentative de furt
Când a sosit agentul de pază, au fugit însă și unul dintre cei doi și-ar fi pierdut degetul care a rămas blocat din cauza inelului.

Degetul, mai precis două falange ale degetului inelar drept, a fost găsit ulterior. Persoana blocată inițial de agentul de pază a reușit să fugă înainte de sosirea poliției.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.6]
încorporarea în caz de război

Ce RISCĂ românii din diaspora care refuză încorporarea în caz de război

omicron italia

Italia, varianta Omicron prezentă în peste 95% din cazurile pozitive înregistrate