in

Roma, un boss din Cosa Nostra, deținut la Rebibbia, i-a smuls cu dinții degetul unui gardian și l-a înghițit

Un boss din Cosa Nostra, Giuseppe Fanara, deținut de 9 ani în regimul extrem de dur 41-bis, i-a mușcat degetul unui gardian de la închisoarea Rebibbia. Degetul nu a mai fost găsit, și anchetatorii cred că mafiotul l-a înghițit!

Un gest pentru care i-a fost acum notifocată o nouă măsură de siguranță, pentru infracțiunile de leziuni agravate, leziuni foarte grave și ultraj, așa cum a scris Il Messaggero.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani și condamnat pe viață, a fost unul dintre cei mai temuți exponenți ai Cosa Nostra din Sicilia.

Conform celor reconstruite, în 17 iunie 2020, Fanara s-a înfuriat la sfârșitul unui control în celula sa și s-a repezit asupra a șapte polițiști ai închisorii, atacându-i.

Mai întâi, l-a apucat pe unul dintre agenți de gât și, dându-l la pământ, s-a luptat cu el, lovindu-l cu pumnul în față.

Apoi, la apogeul luptei, l-a mușcat, desprinzând degetul mic al mâinii drepte, care nu a fost găsit niciodată: din acest motiv anchetatorii susțin că l-a înghițit. În cele din urmă, i-a atacat pe ceilalți șase polițiști, care au intervenit în apărarea colegului său.

A durat două ore pentru a-l liniști pe bossul mafiot, care a folosit și o mătură ca armă. „Vă măcelăresc ca pe porci”, ar fi strigat el de mai multe ori la agenții care, în cele din urmă, au reușit să-l imobilizeze și să-l dezarmeze.

După acest episod s-a decis transferarea prizonierului din Rebibbia în închisoarea de maximă securitate din Sassari.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cel mai vechi consilier local român din Italia, hotărât să candideze și în UK: ”Anglia este un teren fertil din acest punct de vedere”

Crimă înfiorătoare la Alessandria, un tânăr de 23 de ani și-a omorât tatăl și i-a dat foc în grădina casei