in

Zelensky îi dă replica lui Draghi: „Data viitoare mut programul bombelor”

Mario Draghi a mers în Parlament în această dimineață pentru a raporta despre războiul din Ucraina, dar discursul său l-a făcut pe Zelensky să fie ironic

Mario Draghi a vorbit despre Zelensky

„Ieri am participat la un Consiliu European extraordinar, la care a participat și președintele Zelensky. Conexiunea cu președintele ucrainean a fost un moment cu adevărat dramatic.

Este ascuns undeva la Kiev. El a spus că rămâne fără timp, că Ucraina rămâne fără timp, că el și familia lui sunt ținta forțelor de invazie ruse. A fost un moment dramatic care a lovit toți participanții la Consiliul European”, a spus premierul italian.

Invazie în Ucraina, Draghi: „Italia are pregătiți 3.400 de militari”

mario draghi ,, schimb de replici cu zelensky

Nu a reușit să ia legătura la ora stabilită

Draghi ar fi trebuit să vorbească cu Zelensky în această dimineață, dar apoi, la ora stabilită, nu a reușit să ia legătura cu el. Draghi a menționat acest lucru în discursul său din Cameră. În ciuda bombelor, știrea cu declarația premierului italian ajunge chiar în Ucraina. Știrea a dezlănțuit ironia lui Zelensky, care a explicat apoi motivul pentru care nu a răspuns la telefon, printr-un Tweet.

Stare de alertă în Italia, tricoul lui Salvini cu Putin revine în actualitate

Replica lui Zelensky

Zelenski i-a dat replica lui Draghi, cu un Tweet nu tocmai prietenos:

«Azi dimineață la 10.30 [ora 9.30 italiană] au avut loc lupte intense în Černihiv, Hostomel și Melitopol. Au murit oameni. Data viitoare voi încerca să schimb agenda războiului pentru a vorbi cu Mario Draghi la o oră precisă. Între timp, Ucraina continuă să lupte pentru poporul său”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
consulat itinerant calabria

Consulate itinerante în Calabria: se pot face procuri, schimbări de pașapoarte sau acte de stare civilă

ponzano Romano, roman mort in masina gasita in Tibru

Ponzano Romano, mașina cu trupul unui român de 47 de ani, găsită în râul Tibru