in

O româncă a născut în parcarea spitalului din Città di Castello

O româncă a născut în parcarea spitalului din Città di Castello. Femeia a fost asistată imediat de personalul Departamentului de Urgență și al Departamentului de Obstetrică și Pediatrie din Città di Castello.

O româncă a născut în parcarea spitalului

Nu a mai avut timp să intre în spital: a născut în parcarea spitalului din Città di Castello aducând pe lume o fetiță frumoasă, Damaris Anna, de 3 kilograme și 400 de grame. Protagonista acestei povești este o româncă în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în zona Lisciano Niccone, scrie Perugia Today.

Femeia, însărcinată cu al treilea copil, în dimineața de miercuri, 6 aprilie, povestesc responsabilii de la Usl Umbria 1, „era în mașină împreună cu soțul ei pentru a efectua cumpărături personale, dar în timpul călătoriei a început să aibă dureri puternice, dar nu s-a gândit că era începutul travaliului.

Italia, copil român născut în ambulanță, după ce mama a fost trimisă acasă de medici

Cei doi, asadar, decid sa plece acasa dar, crescand intensitatea durerii, se razgandesc si merg la spitalul din Città di Castello.

Odata intrați in parcare, in jurul orei 11.15, s-a născut bebelușul, direct în mașină.

La început a intervenit personalul de la Primiri și imediat după echipa secției de Ostericia și Pediatrie care s-a ocupat de mamă și de copil, ambii bucurându-se de o sănătate excelentă”.

O româncă de 37 de ani a născut opt copii prin cezariană, primii 7 în Italia, ultimul în România

Urări de bine familiei

Directorul Spitalului Alto Tevere, Silvio Pasqui, „mulțumește întregului personal pentru promptitudinea intervenției și urări de bine familiei pentru nașterea copilului”.

„Felicitări pentru un moment atât de important care aduce atâta fericire părinților dar și unei mici comunități ca a noastră”, a spus primarul orașului Lisciano Niccone, Gianluca Moscioni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
strivita de poarta

Italia, fetiță de 9 ani strivită de o poartă metalică de 3 tone, accidentul s-a produs în fața mamei și a fratelui

campioana romanca moarta italia

Italia, cadavrul unei femei, găsit într-o geantă în râul Po, pare a fi al unei românce de 27 de ani, campioană la tir