in

Ministrul Sănătății din Italia, întâmpinat cu proteste la Florența și la Spezia: „Bufon, Asasin” – VIDEO

* Știri Italia * Proteste contra lui Roberto Speranza * Ministrul Sănătății din Italia a fost întâmpinat cu mari proteste la Florența în 13 iunie. „Asasinule”, i-au strigat oamenii. De altfel, în ultima vreme, oriunde se duce în Italia, Speranza este întâmpinat de mulțimi furioase.

speranza anunta a treia doza pentru cei peste 40 de ani

Proteste contra lui Roberto Speranza la Florența

În dimineața de 13 iunie, la Florența, a avut loc evenimentul final din cadrul „Stati generali della Salute”. Cu această ocazie, ministrul Sănătății Roberto Speranza a sosit în oraș.

Conferința a avut loc în cinematograful La Compagnia, la care au participat și președintele Regiunii Eugenio Giani, consilierul pentru sănătate Simone Bezzini și Serena Spinelli, consilierul pentru politici sociale.

Când ministrul a sosit, zeci de demonstranți au fost scoși din teatru și au organizat un protest în Piazza San Marco. L-au fluierat pe ministru și -au strigat „Bufon, asasin”, scrie alanews.it.

Proteste contra lui Speranza în la Spezia

Ministrul Sănătății Roberto Speranza a fost recent în localitatea La Spezia, într-o acțiune electorală, în sprijinul candidatului de centru-stânga Piera Sommovigo.

După cum scrie ligurianotizie.it , ministrul a fost puternic contestat cu steaguri, pancarte și multe altele.

La fața locului s-a adunat un grup mare de oameni. Multe fluierături și jigniri la adresa ministrului printre care „Ucigaș”, „Vândut”, și „Rușine! Rușine!”.

Italia, de azi a patra doză pentru bătrâni și fragili. Speranza: „Din toamnă, pentru toată populația”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Zeci de migranți au încercat să ajungă în Italia ascunși într-un TIR cu sicrie

Treviglio, șofer român de camion mort din senin, a fost găsit fără viață în parcarea zonei industriale