in

Amendă imensă pentru o româncă prinsă pe aeroportul din Treviso cu țigări ascunse în bagajul de cală: 50.000 de euro!

Amendă imensă pentru o româncă prinsă pe aeroportul din Treviso cu țigări ascunse în bagajul de cală: 50.000 de euro!

Țigări nedeclarate confiscate din bagajele unui cetățean sosit din București. Incidentul a avut loc pe aeroportul San Giuseppe din Treviso, în timpul verificărilor pasagerilor care soseau, scrie Il Gazzettino.

Ascunse în bagajul de mână și cel de cală, românca, sosită din București și care se îndrepta spre Manchester, a fost amendată cu 50.000 de euro.

Confiscate 12 milioane de pachete de țigări: bandă de italieni și români anihilată în Austria

Amendă imensă pentru o româncă pe aeroportul din Treviso

Funcționarii Agenției pentru Accize, Vamă și Monopoluri aflați în serviciu la biroul vamal din Treviso și finanțiștii din cadrul grupului Poliției Financiare din Treviso, la recomandarea ofițerilor de securitate din aeroport, au interceptat și confiscat aproximativ 8 kilograme de țigări nedeclarate găsite în bagajul unui cetățean român sosit din București.

Țigările, care cântăreau 8 450 de grame, adică 570 de pachete, fuseseră ascunse în bagajul de mână și în bagajul de cală al pasagerului care sosise în Italia și călătorea spre Manchester.

Deoarece a fost vorba de introducerea nedeclarată pe teritoriul național a tutunului prelucrat în străinătate într-o cantitate mai mică de 10 kg, a fost impusă o sancțiune administrativă de 5,16 EUR pentru fiecare gram convențional de TLE deținut, în temeiul alineatului 2, al articolului 291 bis din Decretul prezidențial 43/1973, astfel cum a fost modificat prin Decretul legislativ 8/2016, în valoare totală de 50.000 EUR.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
putin anunta conditiile pentru incheierea invaziei

Rusia reduce drastic livrările de gaze către Italia. „Cu 50 la sută mai puțin”

Secetă extremă în Italia, se raționalizează apa în sute de localități. „Interzisă udarea grădinilor și umplerea piscinelor”