in

Torino, camion în flăcări pe șoseaua de centură: șoferul român a fost carbonizat


 Accident Italia – Șofer român carbonizat la Torino – Accident în apropiere de Torino, unde un camion s-a răsturnat și a luat foc pe șoseaua de centură de sud, nord Milano-Aosta, la intersecția Stupinigi, în Nichelino.

Șofer român carbonizat la Torino

Din primele constatări, vehiculul s-ar fi lovit de balustrada centrală. La fața locului au intervenit pompierii, poliția rutieră și auxiliarii Ativa și au închis drumul pe ambele sensuri. O coloană de fum negru a fost vizibilă de la distanță, scrie Leggo.

Verona, româncă ucisă pe trecerea de pietoni: daune de 1,8 milioane euro pentru membrii familiei

Victima avea 48 de ani

Îl chema Florian Stanciut, român de 48 de ani, pe șoferul de camion carbonizat. A ars în cabina camionului pe centura Sud, sensul Milano-Aosta, la intersecția Stupinigi, în Nichelino(Torino) ieri seară (1 august).

Vehiculul mare, cu remorcă frigorifică încărcată cu fructe și legume, a derapat lovind balustrada centrală, s-a răsturnat și a luat foc. În ciuda sosirii imediate a ajutoarelor, pentru bărbat nu a fost nimic de făcut. Florian Stanciut lucra la o companie italiană de transport.

Durerea unui român din Italia, fost șofer de camion: „Nu mai am picioare după accidentul de pe A4. Încă aștept protezele”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.8]
amenzi roman italia

Italia, amenzi de peste 116.000 de euro pentru un român, proprietar fictiv a 220 de autovehicule

omor napoli roman

Român arestat la Napoli, ȘI-A OMORÂT UNCHIUL care trăia într-un scaun cu rotile