in

Verona, româncă ucisă pe trecerea de pietoni: daune de 1,8 milioane euro pentru membrii familiei


Accident Italia – Româncă ucisă pe trecerea de pietoni la Verona – În aprilie 2021 a avut loc accidentul: victima, Adela Veronica Sularea, 43 de ani, era mama a trei copii mici. Compania de asigurări a plătit acum 1 milion și 800 de mii de euro drept despăgubire membrilor familiei.

Șoferița vinovată a făcut un acord judiciar pentru 11 luni închisoare pentru omor rutieră.

Româncă ucisă pe trecerea de pietoni la Verona

Tocmai plecase de la supermarketul Aldi cu cumpărăturile pentru cină: întoarsă de la serviciu, singurul ei gând era să meargă acasă la soțul ei și cei trei copii ai lor pentru a petrece seara cu familia.

Dar în acea zi de miercuri, 21 aprilie 2021, s-a petrecut o tragedie: Adela Veronica Sularea, o româncă de 43 de ani care locuia de peste douăzeci de ani la Nogarole Rocca, în provincia Verona, a fost lovită de o mașină la Villafranca di Verona, în via Postumia, în timp ce trecea pe zebră.

O româncă a murit în Italia, în ziua de Paște, după zece zile de chin. Femeia a lăsat în urmă trei copii

Zece zile de agonie

Femeia a supraviețuit, dar acel impact foarte violent al mașinii Toyota Yaris condus de o tânără de 26 de ani din Verona, i-a cauzat, din păcate, consecințe prea grave.

A luptat între viață și moarte timp de zece zile, o bătălie care s-a încheiat în cel mai dramatic mod în Borgo Trento, în secția de terapie intensivă .

Un final care a șocat tot orașul: „Era o muncitoare foarte serioasă (era angajată a Bencarni di Pradelle, o firmă specializată în prelucrarea cărnii), se întegrase în comunitate cât a putut de bine, ea va lăsa un gol adânc”. Astfel a comemorat-o primarul, în timp ce soțul văduv și cei trei copii, care au rămas orfani de mama lor de la o vârstă fragedă, s-au cufundat în disperare.

Verona, româncă de 39 de ani spulberată pe trecere de o mașină, sub ochii fetiței sale

Despăgubire de 1,8 milioane de euro

Pentru membrii familiei, în ansamblu, compania de asigurări a plătit acum un milion și 800 de mii de euro drept despăgubire , chiar dacă nicio cifră – de la sine înțeles în aceste cazuri – nu va putea vreodată să închidă rana de a pierde soția și mama, scrie Corriere del Veneto.

11 luni închisoare

Tânăra șoferiță a făcut un acord cu judecătorul pentru 11 luni de închisoare pentru omor rutier. Femeia a fost acuzată „că nu ar fi adaptat viteza, că nu a menținut controlul vehiculului, că nu a putut să oprească, nedând prioritate pietonului, neîncetinind”.

În acea seară, în timp ce românca de 43 de ani era intubată și apoi transportată de urgență de salvatorii Suem la Polo Confortini cu elicopterul, tânăra de 26 de ani care conducea Toyota Yaris fusese supusă testelor de alcool și droguri, rezultate negative.

După ce a muncit în Italia, s-a reîntors în țară la cei 5 copii ai ei, lovită mortal pe trecerea de pietoni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
pistol jucarie

Italia, șofer român de camion, salvat la limită de medici, după o glumă proastă făcută de un coleg

permis romanesc

V-a expirat permisul de conducere românesc? Iată ce trebuie să faceți și ce documente sunt necesare la reînnoire