in

Italia, șofer român de camion, salvat la limită de medici, după o glumă proastă făcută de un coleg

Știri Italia – șofer român de camion, salvat la limită de medici, după ce o glumă proastă făcută de un coleg.

O glumă proastă între doi şoferi de TIR s-a terminat la spital. Unul dintre şoferi, cetăţean român, s-a speriat atât de tare de gestul colegului său încât a fost la un pas de infarct. Pistolul de jucărie a fost pus sub sechestru de poliţia italiană.

Potrivit jurnaliştilor italieni de la Il Tirreno, întâmplarea a avut loc pe 23 mai, în parcarea de TIR-uri Darsena Toscana.

Italia, șofer român de camion, salvat la limită de medici

Şoferul român, în vârstă de 57 de ani, tocmai îşi terminase cursa şi şi-a parcat TIR-ul. Imediat ce a coborât din maşină, a mers la colegul său marocan pentru a-i cere informaţii în legătură cu următoarea cursă şi traseul urmat.

Marocanul, în vârstă de 48 de ani, a vrut să facă o glumă şi a scos un pistol pe care l-a afişat ameninţător şi i-a spus românului că îl omoară, scrie ObservatorNews.

Pistolul era unul de jucărie, total inofensiv, dar şoferul român suferea de tahicardie. Iar stresul produs de această scenă l-a dus la un prag de moarte.

Dus la urgenţă la spital, şoferul român de TIR a fost salvat de medici în ultimul moment.

Românul s-a născut a doua oară

Doctorii italieni au declarat apoi că românul poate spune că s-a născut a doua oară pentru că a fost doar la un pas de un infarct masiv ce i-ar fi fost fatal.

Poliţia din Livorno a preluat cazul, chiar dacă şoferul marocan a declarat că totul a fost o glumă neinspirată care se putea termina tragic.

Pistolul de jucărie a fost pus sub sechestru de procurori, iar posesorul său riscă să fie trimis în judecată pentru ameninţări agravante.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cetatenia italiana cazier

Cetățenie italiană: din 25 mai contribuția și taxa de timbru pot fi plătite online cu pagoPA

Verona, româncă ucisă pe trecerea de pietoni: daune de 1,8 milioane euro pentru membrii familiei