in

VIDEO – Un iaht de 40 m s-a scufundat în largul portului Catanzaro, a intervenit o navă românească – Imagini dramatice

 Știri Italia – Iaht scufundat la Catanzaro – Un iaht de aproximativ 40 de metri lungime s-a scufundat în Golful Squillace, la aproximativ 9 mile marine de coasta Portului Catanzaro. Au fost salvate 9 persoane.

Iaht scufundat la Catanzaro

Nava, arborând pavilionul Insulei Cayman, dar cu un echipaj italian, naviga de la Gallipoli la Milazzo.

Toți ocupanții au fost salvați de paza de coastă chemată de comandamentul de la bord care a raportat că nava preia apă de la pupa.

În zonă au fost trimise o ambarcațiune de patrulare românească, aflată în serviciu pentru agenția Frontex, și o ambarcațiune de patrulare CP 321 din Crotone, scrie Today.it.

Primii patru pasageri și un membru al echipajului au fost imediat preluați de ambarcațiunea de patrulare românească și ulterior transferați pe ambarcațiunea de patrulare și duși în portul Marina Catanzaro, în timp ce compania de transport maritim a contactat o companie de remorcare din Crotone pentru a încerca recuperarea iahtului.

În zori a sosit remorcherul Alessandro Secondo de la Crotone și a început să remorcheze nava spre Crotone, singurul port în care nava ar fi putut intra, luând la bord alți patru membri ai echipajului, inclusiv căpitanul. Dar situația s-a înrăutățit din cauza condițiilor meteo și a înclinării constante a iahtului, care în final s-a scufundat.

👇👇 VIDEO 👇👇

Revoltător: Ciuperci pentru italieni, culese de copii exploatați în România

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
copil 15 ani ucis

Italia, adolescent de 15 ani ucis de o șoferiță beată, pilot american la baza din Aviano. Mama copilului: ”Americanii fac ce vor și rămân nepedepsiți”

covid variola hiv

Italia, primul caz din lume: un bărbat depistat pozitiv la variola maimuței, Covid-19 și HIV în același timp