in

Frosinone, româncă terorizată de rudele bătrânului îngrijit, i-au tăiat curentul și internetul: „Vrei doar să profiți”

 Știri ItaliaRomâncă terorizată de rudele bătrânului îngrijit – Vârstnic „prea generos” cu îngrijitoarea, rudele își unesc forțele pentru a o alunga, cu amenințări și chiar violență fizică. Dar s-a ajuns la proces.

Româncă terorizată de rudele bătrânului îngrijit

Totul a început când bărbatul, un pensionar în vârstă de 75 de ani care locuiește în Pofi (provincia Frosinone), i-a dat în folosință îngrijitoarei un apartament în comodat gratuit.

Femeia, o româncă de 40 de ani, mamă a unei fetițe de opt ani, muncea cu multă dedicație și avea grijă de angajatorul ei. Atât de mult încât îi câștigase imediat încrederea.

Ischia, badantă de orgine română, găsită moartă în casă. «Asculta muzică tristă la volum maxim»

„De ce să stea gratis?”

Cu toate acestea, membrii familiei au devenit foarte suspicioși. Mai presus de toate, fiicei bătrânului nu i-a plăcut că îngrijitoarea beneficiază gratuit de acea cazare. Potrivit acesteia, românca a vizat banii și bunurile părintelui.

Așa că împreună cu un unchi și soția lui, se confruntase cu îngrijitoarea spunându-i că nu mai este binevenită și că va trebui să părăsească acel apartament unde nu plătește nici măcar utilitățile.

I-au tăiat curentul și internetul

Și pentru a grăbi lucrurile și a o forța pe româncă să plece, au deconectat curentul și, de asemenea, linia telefonică pe care fiica româncei o folosea pentru a se conecta la internet.

Româncei i se interzisese chiar să-l viziteze pe bătrânul internat în spital. În acel moment, femeia speriată de comportamentul acelor persoane, a mers la avocatul ei de încredere și a declanșat plângerea pentru amenințări, maltratare și violență privată.

La încheierea anchetei procurorului, o întreagă familie formată din fiică și câțiva unchi a ajuns în judecată. Prima audiere va avea loc în septembrie anul viitor, scrie tg24.info

Revoltător: badantă BĂTUTĂ de rudele bătrânului îngrijit, pentru a pleca din apartamentul pus la dispoziție de angajator. I-au tăiat curentul și internetul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 44 In medie: 3.9]
televizor spart

Italia, un român a înnebunit la vederea facturii de curent și gaz, a spart televizorul și i-a amenințat pe soție și pe copii

femeie agresata de sot

Trieste, româncă agresată de soț, a fugit dezbrăcată în tufișurile din fața casei: bărbatul a ajuns la închisoare