in

Președintele Mattarella îi scrie Regelui Carol al III-lea: „Întreaga Italie participă la doliu”

 Știri Italia – Mattarella îi scrie noului Rege al Marii Britanii – Președintele Mattarella îi scrie Regelui Carol al III-lea: „Întreaga Italie participă la doliu”. „Ne vom aminti de înțelepciunea autoritară și de foarte înaltul simț al responsabilității”, amintește Mattarella vorbind despre Regina Elisabeta a II-a.

Mattarella îi scrie noului Rege al Marii Britanii

Președintele Republicii, Sergio Mattarella, i-a scris noului Rege într-o scrisoare publicată de Quirinale: „Cu ocazia morții Reginei Elisabeta a II-a, cele mai calde condoleanțe ale Republicii Italiene și ale mele personale ajung la Majestatea Voastră, la familia regală și la toți cetățenii Regatului Unit .”

❌❌ Plicul de ceai folosit al Reginei s-a vândut cu 12.000 de euro

Intră în istorie

Șeful statului a numit-o pe Regina Elisabeta drept „ o figură de o importanță excepțională ” care „intră în istorie ”.

Potrivit lui Mattarella, „ne vom aminti de înțelepciunea autoritară și de simțul foarte înalt al responsabilității, exprimat mai ales în generozitatea spiritului cu care Suverana și-a consacrat viața lungă în slujba cetățenilor britanici și a familiei mai largi din Commonwealth ”.

❌❌ Italia și-a închis frontierele naționale. Președintele Republicii, Sergio Mattarella, a semnat decretul guvernamental

Exemplu de dăruire

„De-a lungul a șapte decenii a reprezentat pentru milioane de femei și bărbați un exemplu de dăruire, ținând mereu cu ochii pe viitor și pe nevoile vremurilor prin care a trecut – a continuat Președintele Republicii în mesajul său – Poporul italian și reprezentanții săi instituționali care au avut onoarea de a o întâlni pe Regina Elisabeta a II-a au putut să-i admire statura extraordinară și personalitatea incomparabilă ”.

Moartea Reginei Elisabeta a II-a, mesajul de condoleanțe al Regelui Filip al VI-lea către Prințul Charles: „O să ne fie foarte dor de ea”

„Cu sentimente de participare intensă la doliul familiei regale și al Regatului Unit – a conchis Mattarella – reînnoiesc expresia profundelor condoleanțe ale Italiei și exprim urări fierbinți pentru începutul domniei Majestății Voastre ”.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, la vârsta de 96 de ani, după 70 de ani de domnie.

❌❌ Florența, a fost inaugurată o grădină pentru Regina Elena a României: „Un simbol care ne face mândri”

https://ziarulromanesc.de/stiri-diaspora/semn-inainte-de-moartea-reginei-curcubeu-urias-londra/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a întors din Italia și l-a găsit pe amantul soției sale dormind în WC-ul din fundul curții

Fano, medic de 27 de ani iese de la muncă, se prăbușește și moare. „Tragedie inexplicabilă”