in

Italia, copil de 2 ani mort de supradoză de hașiș, în sânge avea urme de heroină și cocaină

Actualitate ItaliaBebeluș mort de supradoză de hașiș – Micuțul Nicolò Feltrin a murit în urma unei supradoze de droguri care l-a afectat în timp ce se afla în casa familiei din Codissago di Longarone, în provincia Belluno.
Testele toxicologice și autopsia pe micuțul corp al copilului au confirmat suspiciunea teribilă avansată încă din orele următoare morții acestuia la spitalul din Pieve di Cadore: tatăl este cercetat.

Bebeluș mort de supradoză de hașiș în Italia

Micul Nicolò Feltrin a murit în urma unei supradoze de droguri care l-a lovit în timp ce se afla în casa familiei din Codissago di Longarone, în provincia Belluno.

Testele toxicologice care au urmat autopsiei asupra trupului copilului de doi ani au confirmat suspiciunea teribilă avansată încă din orele de după moartea acestuia la spitalul din Pieve di Cadore, unde a fost dus în urma unei îmbolnăviri subite la sfârșitul lunii iulie.

Nicolò a murit din cauza unei supradoze de hașiș , dar în sângele său au fost găsite și urme de alte droguri precum heroină și cocaină .

Fetiță nou-născută la spitalul din Padova, a fost testată pozitiv la cocaină

Intoxicație cu droguri

Bebeluș mort de supradoză de hașiș – Autopsia efectuată de medicul anatomopatolog Antonello Cirnelli, însărcinat de procurorul venețian să stabilească cauza exactă a morții, stabilise că decesul copilului s-a datorat intoxicației cu substanțe, acum confirmarea vine din rezultatele analizelor toxicologice, scrie fanpage.it.

Aceasta confirmă suspiciunea că copilul a ingerat ceva în casă și nu în parcul de sub casa în care s-a dus în dimineața tragediei, așa cum a emis ipoteza tatăl care era cu el.

Tatăl căruia i-a fost încredinţat copilul în ziua tragediei este în prezent singurul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor din culpă. Deocamdată însă, împotriva lui Diego Feltrin nu au fost dispuse măsuri preventive de niciun fel.

În 28 iulie, a ajuns la spital cu micuțul Nicolò, după o cursă disperată cu mașina, spunând că fiul său nu s-a mai trezit după somnul de după-amiază.

Diego Feltrin le spusese anchetatorilor că observase că băiețelul ridicase ceva de la pământ, ducându-l la gură în timp ce se aflau în parcul de sub casă înainte de prânz.

O ipoteză necredibilă din start, dat fiind că inspecțiile carabinierilor nu au găsit dovezi ale faptului, în timp ce cea a expunerii la droguri în casă a devenit din ce în ce mai probabilă.

Bebeluș mort de supradoză de hașiș – În locuința familiei nu au fost găsite semne evidente ale prezenței drogurilor în timpul perchezițiilor după moartea copilului, dar ar fi urme ale unor substanțe pe diverse probe ridicate și acum în curs de examinare de anchetatori pentru a vedea dacă ar putea avea o corespondență cu ceea ce a fost ingerat de bebeluş.

Șoc la Ravenna, fetiță de cinci ani, drogată de părinții ei cu cocaină

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]
eveniment verona 2

Eveniment de succes la Valeggio sul Mincio: Casa Dacia a organizat ”Festivalul toamnei, vinului și bucatelor tradiționale”

bebelus abandonat italia

Italia, carabinierul care l-a salvat pe bebelușul abandonat: „Am trei copii, îmi cer să-l iau acasă la noi”