in

Fetiță nou-născută la spitalul din Padova, a fost testată pozitiv la cocaină

Nou-născută testată pozitiv la cocaină la spitalul din Padova. Internată pentru hemoragie cerebrală. Printre ipoteze și maltratarea în familie.

Nou-născută testată pozitiv la cocaină

Nou-născută testată pozitiv la cocaină

O fetiță de șase luni internată de la începutul lunii mai la spitalul din Padova pentru hemoragie cerebrală a fost găsită pozitivă la cocaină, scrie ANSA.

Părinții au fost audiați în cauză pentru că printre ipotezele luate în considerare de carabinieri se numără și că micuța ar fi suferit maltratări.

Copila, după cum relatează ziarele locale, a fost transferat de urgență de la spitalul din Chioggia pe 9 mai, unde fusese dusă cu două zile mai devreme cu stare de rău și vărsături. S-ar fi găsit și urme de lovituri pe micuțul corp.

Ceea ce se caută să se lămurească acum este dacă nou-născutul a fost sau nu victimă a sindromului „baby shake”, tremuratul violent și continuu pentru a o face să nu mai plângă sau dacă a fost o simplă neatenție.

Șoc la Ravenna, fetiță de cinci ani, drogată de părinții ei cu cocaină

Cum a ajuns cocaina în corpul fetiței

Parchetul din Veneția a deschis în prezent un dosar fără ipoteza unei infracțiuni și fără suspecți. Cocaina, urmărită prin examinarea părului, nu ar fi fost ingerată, ci absorbită din proximitate.

Urmele drogului ar putea fi deci atribuite prezenței fetiței într-un mediu în care părinții, sau un alt cuplu care ocazional are grijă de ea, ar fi consumat cocaină.

Starea copilului s-a îmbunătățit în ultimele zile.

Italia, un român a înghițit 47 de doze de cocaină, salvat de carabinieri, arestat la ieșire din spital

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.3]
femeie arestata italia catuse

Italia, falsă îngrijitoare, l-a jefuit pe bătrânul care voia s-o angajeze, româncă arestată în autocar când încerca să fugă

ambulanza italia

Italia, îngrijitoare română abia sosită din țară, condamnată după ce bătrâna pe care o îngrijea a luat foc și a murit