in

Italia, microbuz cu nouă copii la bord s-a răsturnat într-un șanț, șoferul avea 1,5 la mie alcoolemia în sânge

Italia, microbuz cu nouă copii la bord s-a răsturnat într-un șanț. Conducea beat, șoferul microbuzului școlar din Minerbe (Verona) care transporta copiii de școală primară și care s-a răsturnat cu partea șoferului în șanțul de irigații uscat de pe câmpurile din Via Carampelle, vinerea trecută.

Testele efectuate la spital au arătat până la 1,5 grame pe litru de sânge (limita legală este de 0 dacă conduceți un vehicul care transportă persoane). Șoferul a fost imediat reclamat la procuratură pentru conducere sub influența alcoolului, iar permisul i-a fost retras, scrie corriere.it.

Padova, s-a răsturnat cu autobuzul școlar, a fugit și i-a lăsat pe copii fără ajutor. Judecătorul i-a dat permisul înapoi.

Italia, microbuz cu nouă copii la bord s-a răsturnat într-un șanț

Un punct de cotitură în ancheta privind ceea ce s-a întâmplat pe drumul îngust dintre câmpurile din apropierea drumului provincial 500, care va fi cu siguranță discutat, în primul rând de părinții celor nouă copii care au trăit vineri o zi de neuitat, copiii lor ajungând la spital, din fericire nu în stare gravă.

Era în jurul orei 16.30 în Minerbe, când, pe Via Carampelle, microbuzul deținut de firma care asigură transportul școlar pentru municipalitate se deplasa pe arteră în direcția centrului orașului. La un moment dat, la ieșirea dintr-o curbă, autobuzul ar fi acroșat mașina de pe partea opusă.

Șoferul s-a mutat pe marginea drumului pentru a lăsa vehiculul să treacă. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, acesta a greșit și a ajuns să se răstoarne cu partea șoferului în șanțul de irigații de pe un câmp uscat.

Pe de altă parte, mașina și-a reluat imediat deplasarea, fără să se oprească pentru a le acorda ajutor celor implicați.

Alertați din fericire de niște trecători, operatorii 118 au ajuns rapid la fața locului, cu o ambulanță cu asistente și elicopterul. Alături de ei, și o echipă de pompieri.

După ce i-au recuperat pe șofer și pe micuți, încă în stare de șoc pentru cele întâmplate, dar din fericire în stare bună, pompierii i-au încredințat personalului de la Verona Emergenza, care a decis să-i transporte la spital pentru verificări și, în cele din urmă, a securizat vehiculul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

România are cea mai numeroasă diaspora din Uniunea Europeană, Italia este țara preferată de românii care pleacă

Apelul lui Berlusconi catre Putin

Berlusconi aruncă scena politică în aer: „Prietenul Putin mi-a trimis 20 de sticle de vodcă”. Apoi clarifică: „A fost o glumă”