in

Verona: român de 40 de ani, găsit mort pe canapea, după o noapte de băut cu prietenii

Știri ItaliaGăsit mort pe canapea: bărbatul, un român în vârstă de 40 de ani care locuiește în cartierul Sacra Famiglia din Verona, petrecuse mai multe ore la o petrecere cu trei prieteni și în cursul aceleiași seri a ajuns de două ori la urgențe în urma unor căzături, de unde a plecat de fiecare dată fără să aștepte raportul medical.

Aceiași prieteni cu care își petrecuse după-amiaza și seara precedentă l-au găsit a doua zi dimineață pe canapea, deja fără viață. După ce a fost dată alarma, poliția și personalul medical sosit la fața locului au constatat că bărbatul a murit din cauze naturale, scrie today.it.

Salerno, un italian și-a aruncat de la etajul trei fetița de doi ani: ”A fost cuvântul lui Dumnezeu!”

ambulanza verona

Român găsit mort pe canapea

Tată a doi copii și căsătorit, era singur acasă în acel moment și, începând de marți după-amiază, s-ar fi întâlnit cu doi conaționali și cu un italian în grădinile din zona Borgo Roma: bărbatul ar fi suferit în trecut de probleme cu alcoolul și, împreună cu prietenii săi, ar fi început să bea.

Poliția a stabilit că din parc, cei patru s-ar fi deplasat apoi la casa sa pentru a continua „petrecerea”, unde proprietarul ar fi căzut pentru prima dată, rănindu-se la față. El a mers apoi la camera de urgență pentru tratament, dar a plecat înainte de a primi raportul. Amintirile celor prezenți ar fi fost destul de confuze din cauza abuzului de alcool, dar se pare că petrecerea a reînceput după ce bărbatul de 40 de ani s-a întors acasă, unde ar fi căzut a doua oară: s-a întors la urgențe și a plecat din nou fără să ridice raportul.

A fost de două ori la urgențe

Cei patru s-au distrat apoi, când unul dintre ei a decis să se întoarcă să doarmă la casa sa din apropiere, în timp ce ceilalți au rămas acolo pentru a petrece noaptea. A doua zi dimineață, cei doi invitați l-au observat pe proprietar întins pe canapea și, crezând că doarme, au preferat să nu-l trezească și să continue petrecerea. Alarma a fost declanșată abia când s-a întors cel de-al treilea bărbat care se dusese acasă să doarmă, care și-a dat seama de moartea probabilă și a alertat poliția de stat.

La fața locului a sosit poliția, împreună cu serviciile de urgență 118, care au constatat decesul acestuia. A intervenit și poliția criminalistică pentru a analiza locul faptei și a nu lăsa să se întrevadă nicio ipoteză. Au fost dispuse cercetări asupra telefoanelor mobile ale celor trei bărbați, care au fost audiate la secția de poliție, iar magistratul de serviciu a cerut ca trupul neînsuflețit să fie examinat în fața Institutului de Medicină Legală.

Niciunul dintre cei trei nu face obiectul unei anchete: cauzele decesului ar fi naturale, posibil din cauza rănilor suferite în urma celor două căderi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Cum va funcționa noul venit de cetățenie al guvernului Meloni: „Nu poate fi acordat pe viață”

femeie batuta

Violență extremă: româncă de 20 de ani, desfigurată de partenerul italian în fața copilului, tânăra dusă la chirurgie maxilo-facială