in

Violență extremă: româncă de 20 de ani, desfigurată de partenerul italian în fața copilului, tânăra dusă la chirurgie maxilo-facială

Știri Italia – Violență extremă: româncă de 20 de ani, desfigurată de partenerul italian. Lovituri violente la nivelul feței, craniului și pe tot corpul. Fața distrusă și umflată de la pumni și palme. Mai multe coaste rupte și o serie de hematoame. Acestea sunt condițiile unei femei de 20 de ani, originară din România, dar care locuiește în Policastro Bussentino.
Ea a fost lovită cu brutalitate de A.Z., un localnic de 25 de ani care are o pescărie și care era partenerul fetei, scrie lacittadisalerno.it.

Tânără de 19 ani, s-a sinucis la Napoli, situația ei nu era acceptată de familie și colegi: ”A fost respinsă și agresată”

Violență extremă: româncă de 20 de ani, desfigurată de partenerul italian.

Potrivit unei prime reconstituiri a celor întâmplate, se pare că între cei doi tineri a izbucnit o ceartă în prima parte a după-amiezii de ieri, în jurul orei 13.30, în casa în care locuia tânărul cuplu, care a degenerat rapid în cel mai rău mod posibil.Totul în fața fiicei lor de doi ani.

Fata a țipat de mai multe ori când loviturile repetate ale tânărului de 25 de ani au ajuns până la casele din apropierea clădirii lor, în apropierea gării din Policastro Bussentino, un cătun de coastă din comuna Santa Marina.

La aflarea veștii, carabinierii de la stația Sapri, conduși de locotenentul Pietro Marino și coordonați de căpitanul Francesco Fedocci, au sosit imediat. Carabinierii ajunși la fața locului și-au dat seama imediat de gravitatea situației femeii de 20 de ani, care avea mai multe răni pe tot corpul.
De fapt, a fost necesar ca serviciile de urgență 118 de la spitalul „Immacolata” din Sapri, aflat în apropiere, să ajungă la fața locului.

Transportată la o secție de chirurgie maxilo-facială din Napoli

Având în vedere gravitatea rănilor, nefericita femeie a fost de fapt transferată, în cod roșu, la spitalul din Golful Policastro pentru primele și necesarele tratamente la care tânăra victimă a trebuit să fie supusă.

Imediat după aceea, femeia – asistată de avocata Benedetta Falci – a fost transportată la o secție de chirurgie maxilo-facială din Napoli. Erau prea multe lovituri primite pe fața ei, care era aproape de nerecunoscut.

Între timp, bărbatul, autorul violențelor, a fost reținut de către militari. După ce au fost efectuate investigațiile necesare la cazarma Sapri, tânărul de 20 de ani a fost plasat în arest la domiciliu la casa părinților săi. În cursul zilei, acesta din urmă s-a ocupat și de fetița de doi ani care, în ciuda ei, a asistat la teribila scenă de violență în care au fost implicați părinții ei.
Cazul este investigat de Procuratura Vallo della Lucania, condusă de procurorul-șef Antonio Ricci. Verificările anchetatorilor vor trebui să facă lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat și asupra motivelor care au declanșat cearta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
ambulanza verona

Verona: român de 40 de ani, găsit mort pe canapea, după o noapte de băut cu prietenii

castel pomaro italia

Italia, castel din secolul al XII-lea sechestrat de Garda de Finanțe pentru evaziune fiscală de 4,5 milioane de euro