in

Își sună mama după cutremur, dar nu răspunde. Apoi descoperirea șocantă: era moartă de două luni

Actualitate Italia – Și-a sunat mama moartă – Și-a sunat mama după ce a văzut știrile despre cutremurul din Marche. Dar nu a răspuns nimeni la telefon. Apoi a făcut descoperirea șocantă: Femeia era moartă de două luni, probabil din cauza unei boli subite.

>>> Cutremur în Marche! Epicentrul la 8 km, magnitudinea 5,5, trenuri suspendate, școli închise

Și-a sunat mama moartă – șoc în Italia

Și-a sunat mama în vârstă de 78 de ani, care locuiește în Ancona, pentru a se asigura că este bine după cutremur, dar femeia nu i-a răspuns. La scurt timp, descoperirea șocantă: bătrâna mamă era moartă de două luni din „cauze naturale”. Povestea – spusă de Corriere Adriatico – legată de șirul de seisme care i-a chinuit de ieri dimineață pe locuitorii din Marche are implicații teribile.

Își sună mama după cutremur, dar ea este moartă

Ieri dimineață un cutremur de magnitudinea 5,7 s-a resimțit foarte puternic în regiune, dar și în jumătate din Italia. După cutremur, a ieșit la iveală o ragedie a singurătății: pensionara, originară din Vallo della Lucania (Salerno), nu mai vorbise cu fiica ei de ceva vreme. Fiica, după cutremur, s-a îngrijorat pentru ea, a sunat-o pentru a afla dacă a pățit ceva. Un telefon normal după un eveniment atât de îngrijorător precum cutremurul.

Femeia era moartă de mai multe luni

Bătrâna, însă, nu a răspuns la telefon, așa că fiica ei a sunat la 112: în via della Ricostruzione, în casa ei, au intervenit personalul 118, pompierii și polițiștii. Dar când au deschis ușa, au făcut o descoperire teribilă: femeia de 78 de ani era moartă și într-o stare avansată de descompunere și probabil moartă în urmă cu câteva luni, a spus medicul legist. Femeia ar fi murit de o boală bruscă. Autoritatea judiciară, după ce a constatat „cauzele naturale” ale morții, a restituit imediat trupul familiei pentru organizarea înmormântării.

Italia, șoc pentru doi tineri părinți: și-au găsit bebelușul de 40 de zile mort, dormiseră cu copilul în pat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
ambulanza taranto

Italia, șoc pentru doi tineri părinți: și-au găsit bebelușul de 40 de zile mort, dormiseră cu copilul în pat

Assindatcolf: Costul pentru o badantă în Italia poate ajunge la 30 de mii de euro pe an