in

Un român s-a spălat pe picioare într-o fântână celebră din centrul Romei: amendat cu 500 de euro

S-a spălat pe picioare într-o fântână monument istoric la Roma: român de 44 de ani blocat și amendat. Locul faptei, fântâna Naiadelor din Piazza della Repubblica.

Românul a fost surprins spălându-și picioarele în plină zi în fântâna „Naiadi” situată în Piazza della Repubblica, în mijlocul cetățenilor și turiștilor indignați.
>>> Își spălau rufele într-o piață istorică la Firenze, românce amendate. Consilier local: ”O ofensă adusă patrimoniului istoric”

Bărbatul, cetățean român de 44 de ani, a avut timp să-și scoată pantofii și șosetele și cel mai probabil și pantalonii, pentru a intra apoi în fântâna monument istoric. Apoi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, a început să se spele în fața oamenilor, printre trecători neîncrezători și alții care sunt poate prea obișnuiți până acum cu acest comportament nerespectuos față de monumentele Romei, relatează canaledieci.it.

După ce au observat baia de picioare a bărbatului, militarii unei patrule de carabinieri din Gara Quirinale din Roma, în tranzit, s-au apropiat imediat de fântână și l-au blocat pe jumătate gol, apoi s-au aliniat în fața lui pentru a acoperi acel spectacol rușinos față de cetățeni și turiști.

Bărbatul de 44 de ani care nu ar fi provocat pagube fântânii prin scufundare este acuzat în prezent de încălcarea administrativă a interdicției de a intra în fântâni istorice, fiind amendat cu o sumă de aproximativ 500 de euro, conform regulamentului Poliției Urbane, sperând că va fi suficient împreună cu îndemnul Carabinierilor să nu mai repete comportamentul.

Turist român, denunțat pentru că a produs daune unui monument din Pisa

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
badante judecata italia

Italia, badantă judecată pentru că ar fi păcălit o bătrână să-i dea 127.000 de euro: ”Soțul meu e ostatic în Afganistan”

Italia, bonus de până la 20 de mii de euro pentru cei care se căsătoresc. Vor avea acces cei care sunt cetățeni de 10 ani