in

Italia, și-a ucis soțul înjunghiindu-l gât în fața fiului lor de 15 ani, reacție în urma problemelor financiare din familie

Italia – Crimă în Brescia, și-a înjunghiat soțul în gât în fața fiului lor de 15 ani. Raffaella Ragnoli l-a ucis pe Romano Fagoni, în vârstă de 59 de ani. Femeia s-a confesat apoi în fața procurorului și a vorbit despre climatul insuportabil și certurile continue din casă, datorate problemelor financiare, scrie brescia.corriere.it.

Citiți și: Crimă la Milano: Dumitru Stratan, de 33 de ani, și-a ucis iubita ucraineancă cu cuțitul, apoi i-a ascuns corpul

Și-a înjunghiat soțul în gât în fața fiului lor de 15 ani

S-a întâmplat în seara zilei de 28 ianuarie în Nuvolento, un sat situat la câțiva kilometri de Brescia, spre Lacul Garda. Era ora cinei și Romano Fagoni, un fost muncitor născut în 1963, în prezent șomer, a început o discuție aprinsă cu soția sa Raffaella Ragnoli, o casnică, cu trei ani mai tânără decât el.

Tonul vocii a escaladat, la fel și schimbul de acuzații, iar tensiunea a crescut până când femeia a luat un cuțit lung de bucătărie și și-a înjunghiat soțul în gât. O scenă la care a asistat singurul fiu al cuplului, în vârstă de 15 ani, care a fost primul care a cerut ajutor.

Lovitura i-a secționat carotida bărbatului fără să-i lase vreo șansă. Până la sosirea personalului medical la fața locului, bărbatul era deja mort.

Femeia a fost arestată. Din primele cercetări reiese că nu a mai avut plângeri anterioare de rele tratamente în familie, deși Raffaella, audiată de procurorul de serviciu, Andrea Mastrototaro, a dezvăluit că atmosfera familială era foarte rea, punctată de certuri constante.

Cei doi, căsătoriți din 1992, mai au o fiică adultă care nu mai locuiește cu ei. Infracțiunea ar fi avut loc, așadar, într-un context familial dificil, foarte tensionat, cu dificultăți financiare și cu mama vârstnică a victimei de îngrijit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4]
roman impins sub tren

Italia, băiat român de 14 ani agresat și apoi împins sub un tren în mișcare: ”Din păcate, acești tineri nu mai gândesc”

Italia abandonat colega căzută

Italia, și-a abandonat colega căzută la locul de muncă și a fugit, o româncă ar putea plăti 50.000 de euro daune