in

Șoc în Italia: Fotbalist român, 6 ani de închisoare pentru viol în grup

fotbalist roman din Italia condamnat pentru viol

Fotbalist român din Italia condamnat pentru viol în grup – Un fotbalist român de 29 de ani a fost condamnat pentru un viol, comis împreună cu alți patru colegi asupra unei studente de 20 de ani. Presa italiană a explodat.

Daniel Onescu, 29 de ani, fost mijlocaș la Virtus Verona în Serie C și acum aflat la Dolomiti, în liga a 4-a italiană, a fost condamnat în Italia după ce a agresat sexual în 2020 o studentă de 20 de ani, împreună cu alți patru colegi, anunță Gazeta Sporturilor.

Fotbalist român din Italia condamnat pentru viol în grup

Cinci foști jucători ai echipei de Serie C Virtus Verona au fost găsiți vinovați de violarea unei studente de 20 de ani în ianuarie 2020, scrie L’Arena.

Acuzarea a cerut condamnări de 6 ani de închisoare. Un român e printre vinovați, Daniel Onescu, 29 de ani, care în prezent evoluează la Dolomiti în Serie D. El e căsătorit și are doi copii

Italia, unchiul ”monstru”: un român și-a violat nepoata timp de cinci ani

Onescu, născut în Hațeg, a trecut de-a lungul carierei pe la Fidelis Andria, Rimini, US Grosetto, Dolomiti, Paganese, US Catanzaro și AS Bisceglie.

Ceilalți patru sunt Stefano Casarotto (26 de ani) din Veneția; Gianni Manfrin (29) din Padova; Edoardo Merci (23) din Verona și argentinianul Santiago Visentin.

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2020, foștii colegi de la Virtus au dus-o într-un apartament al unuia dintre aceștia, unde au îmbătat-o și au profitat de ea, violând-o pe rând.

Viol asupra unei minore în Acate: român de 64 de ani arestat de carabinieri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia români exploatați

Italia, români exploatați, plătiți cu 50 de euro pentru luni de muncă grea la pădure: ”Să protestez? Cu ce forță?”

Italia copilul naște mașină

Italia: copilul se naște în mașină, părinții îl numesc ANAS, ca agenția care gestionează rețeaua stradală