in

Georgian Cîmpeanu: cine este kickboxerul român care se află alături de Elisabetta Canalis, nouă poveste de dragoste

Există o nouă poveste de dragoste în viața vedetei Elisabetta Canalis, în vârstă de 44 de ani, care pare să se despartă de soțul ei, Brian Perri. Bârfa despre despărțire a fost confirmată de săptămânalul ‘Chi’, care a dezvăluit presupusa nouă iubire a fostei showgirl: Georgian Cîmpeanu, 29 de ani. Acesta împarte cu ea și pasiunea pentru kickboxing, corriere.it.

Campion mondial la categoria Wako-Pro K-1, italianul de origine română are 29 de ani și are la activ 43 de victorii, trei înfrângeri și o remiză în 47 de meciuri disputate.

Citiți și: Președintele Italiei, Sergio Mattarella, a decorat o tânără româncă pentru „angajamentul social și munca de voluntariat”

Georgian Cîmpeanu: cine este kickboxerul român care se află alături de Elisabetta Canalis

Chimia dintre Canalis și ‘Iceman’, aceasta este porecla lui, a crescut considerabil în ultima vreme. Cei doi se antrenează adesea împreună atât în Italia, cât și în Statele Unite, după cum o dovedesc numeroasele videoclipuri de pe profilurile lor de socializare.

Vara trecută, Georgian chiar și-a petrecut vacanța împreună cu Elisabetta în orașul familiei, Alghero, în Sardinia. Același loc unde, în 2013, modelul s-a căsătorit cu soțul Brian Perri, care acum pare să fie din ce în ce mai distant. Deși Canalis a negat întotdeauna că ar fi existat vreun aer de criză între ei. A lor a fost o iubire intensă și au avut o fiică, micuța Skyler Eva, care acum are șapte ani.

În schimb, în viața fostei frumuseți de la Striscia la notizia se află acum Cimpeanu, originar din România, dar cu un trecut mai vechi în naționala noastră.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Roma, accident la Eur Magliana: român ucis de un SUV în fața stației de metrou

Colf și badante, perioada de proba 2023

Perioada de probă pentru colf și badante 2023: durată și mecanism