in

Orașul în care oamenii trăiesc cel mai bine din lume este italian

Orașul în care oamenii trăiesc cel mai bine din lume

Orașul în care oamenii trăiesc cel mai bine din lume – Cum ar trebui să arate un loc unde să trăiești bine? A trăi într-un oraș în care calitatea vieții este excelentă, costul vieții nu crește vertiginos și există și diverse opțiuni de agrement și divertisment, este cu siguranță visul tuturor. Multe orașe care posedă cel puțin câteva dintre aceste calități se găsesc întotdeauna pe alte continente, sau foarte departe de Europa. Dar acum un clasament arată că cel mai bun oraș în care să trăiești este în Italia, scrie parolibero.it.
>>> Ora solară 2023, când și cum trebuie să mutăm ceasurile

Orașul în care oamenii trăiesc cel mai bine din lume

În mod clar, când vorbim despre orașe mai bune, nu ne gândim doar la frumusețea locului, ci și la costul vieții, la calitatea aerului, la diversele servicii oferite de comunitate și chiar la climă. Astăzi se poate spune că cel mai bun loc din lume pentru a trăi și a întemeia o familie este un municipiu italian.

Iată acest municipi care îi atrage acum pe mulți în Italia și care va crește și mai mult prezența turiștilor. Orașul în care viața este cea mai bună se află într-una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei.
>>> Citește și: Cine sunt românii care emigrează acum: «Cei care vor mai mult pentru COPIII lor»

Municipiul italian unde oamenii trăiesc cel mai bine din lume

În mod clar, Italia a atras întotdeauna turiști din întreaga lume, pentru frumusețea, arta și bucătăria sa, mai ales în orașele de artă. Există însă un municipiu care este mai puțin mediatizat decât orașele celebre precum Roma, Florența, Milano și Veneția, dar care este la fel de prestigios.

Acest municipiu italian este Polignano a Mare, care în clasamentul întocmit de celebrul portal web Booking , a câștigat primul loc în anul 2022, ca cel mai bun oraș din lume pentru a locui. Juriul care a votat este format din aceiași turiști care au lăsat un review după ce au vizitat locul.
>>> Citește și: În ce orașe din Italia se trăiește cel mai bine! Iată clasamentul ”calității vieții” cu peste 100 de localități

Polignano a Mare este un oraș din Puglia

Polignano a Mare este un oraș din Puglia, care atrage în fiecare an mulți turiști din întreaga lume, mai ales pentru panoramele și bucătăria sa extraordinară. Celebrul municipiu pugliez, printre atracțiile sale, are centrul istoric caracteristic, care transmite emoții unice mai ales celor care adoră să se plimbe pe străzi și case cu o aspect vechi. Dar ceea ce este cel mai surprinzător este faimoasa stâncă, pe care se află și case de epocă.
>>> Citește și: Sora lui Mircea Badea s-a mutat în Italia: „Cel mai frumos loc din lume”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia: arestată ”Madame Somnifer”, îngrijitoarea care adormea bătrânele, apoi le lua banii, bijuteriile și ceasurile

Italia: arestată ”Madame Somnifer”, îngrijitoarea care adormea bătrânele, apoi le lua banii, bijuteriile și ceasurile

Pizza cu greieri prăjiți

Lumea se înghesuie la pizza cu greieri prăjiți: „Am avut deja primii clienți, în două zile am vândut 16”