in

Sora lui Mircea Badea s-a mutat în Italia: „Cel mai frumos loc din lume”

Naty, sora lui Mircea Badea, a hotărât, în această vară, să părăsească România.

S-a stabilit în Italia și, deși cunoaște bine limba, a dezvăluit că adaptarea nu este deloc ușoară. Aceasta nu este singură în Peninsulă, ci alături de fiica ei, scrie cancan.ro.

Sora prezentatorului de la Antena 3 s-a mutat în apropiere de Veneția, într-o zonă superbă. Recent, pe o rețea socială, Naty Badea a postat un mesaj în care a povestit prin ce clipe a trecut de când a decis să părăsească România.

Naty Badea s-a mutat în Italia

“Italia a fost mereu destinația mea preferată pentru vacanțe. Dar de la a merge în vacanță în Italia până la a locui aici, e drum lung. Lung cam cât din România până în Italia.

Cum am ajuns eu să locuiesc pentru moment în Italia, prizonieră a propriei vieți e poveste lungă și prea personală ca să fie spusă public.

Dar cum spunea un prieten de-al meu psiholog, de câte ori ești într-o situație dificilă, gândește-te la ce cadou te așteaptă dincolo de această situație. Cu acest gând încerc să împărtășesc aici, cu voi experiențele mele”, a scris Naty Badea.

“Cu bune și cu rele…”

Sora lui Mircea Badea a crezut că se va adapta imediat la un nou stil de viață, mai ales că Italia este țara pe care o adoră. În prezent, face tot ce ține de ea pentru a se acomoda în Peninsulă.

VIDEO/ Mircea Badea, din nou cu gura pe diaspora: «Votul la distanță e ca sexul la distanță! O BAZACONIE!»

Mircea Badea sare la gâtul diasporei: “Hai siktir! V-ați luat țara înapoi, dar nu plătiți impozite”

“Au trecut câteva luni de când mă aflu la Mestre, la 20 de minute de Veneția, cel mai frumos loc din lumea asta. Cum am reușit sau nu, mai ales nu, să mă adaptez la o țară pe care credeam că o cunosc și pe care credeam că o iubesc, asta aș vrea să vă povestesc.

Cu bune și cu rele, cu dificultăți și bucurii…ca-n viață… Nu veți auzi clișee și rutine de seară sau cum să fim frumoase sau cât de fashion am defilat eu la Veneția. Vă voi împărtăși adevărul meu despre o experiență a vieții normale și banale cu sinceritatea unei românce get beget…

Pe mâine deci… sau a domani, mai degrabă…:)))”, a mai scris aceasta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.6]

Partidul Mișcarea Populară a semnat, la Roma, un acord de colaborare cu Forza Italia

italian condamnat ucidere roman

Italian condamnat pe viață pentru uciderea unui român la Roma