in

Pisa, român de 40 de ani, călcat pe trecerea de pietoni de două maşini cu şoferi beţi

S-a întâmplat la Pisa, victima are o vârstă de circa 40 de ani şi este de origine română. Ambii şoferi au avut rezultate pozitive la testul de alcoolemie.

L-au găsit în noaptea dintre 6 şi 7 decembrie, în jurul orei unu, pe stradă, deja fără viaţă. Bărbatul cu vârsta de circa 40 de ani este un cetăţean român, rezident la Pisa.

A fost lovit într-o succesiune foarte rapidă de două maşini care veneau din sensuri opuse, în timp ce el traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe via Contessa Matilde, o stradă din centrul istoric care leagă zona de Est de zona de Vest a oraşului.

Potrivit unei prime reconstituiri efectuate de agenţii municipali, bărbatul ar fi fost lovit de o primă maşină şi aruncat pe cealaltă parte a carosabilului unde venea o altă maşină. Ambele autoturisme, un Peugeot şi un Fiat Panda, erau conduse de persoane care, potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia municipală din Pisa, au rezultat pozitive la testul de alcoolemie.

Bărbatul a fost lovit mai întâi de un bărbat de circa 40 de ani din Pisa, apoi de o fată de 22 de ani, care şi-a luat carnetul de puţin timp.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bazilica Santa Chiara, Napoli, inclusă în ”ruta stafiilor”

Dan Popa, Radio Romania-Italia: „Ambasadorii ar trebui să demisioneze”