in

VIDEO/ Dansul unui politician român face ȋnconjurul lumii

Edmond Tălmăcean, un politician român de 40 de ani, a ȋncercat să-l imite pe Michael Jackson, ȋn cadrul unei emisiuni pe un post de televiziune român. Astfel, Tălmăcean, invitat ȋn studio la Antena 2,  s-a lansat ȋntr-o interpretare orgininală a celebrului “Bad” , ȋn faţa invitaţilor emisiunii, care ȋl ȋncurajau oarecum stânjeniţi, aplaudând.

Performanţa artistică a politicianului, membru al PDL, a fost preluată de mass media din ȋntreaga lume. “Am cântat, am dansat, acestea sunt calităţile românilor”- a declarat Tălmăcean pentru Associated Press.

“La Repubblica” descrie show-ul “made in Romania”, descriindu-l ca pe “un dans stânjenitor” şi “curios” totodată, care ar arăta că “voturile se cuceresc şi prin dans”.

 

Insă reacţia cea mai elocventă a avut-o Shep Smith,  un jurnalist de la televiziunea americană “Fox News”, care, după ce a povestit episodul, a rămas efectiv fără cuvinte, nefiind ȋn stare să reacţioneze cu un niciun comentariu . După câteva secunde de tăcere, tot ce a putut spune a fost sfatul: “Nu dansa!”.

M. C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Unde se mănâncă cel mai bine din lume

Alarmă ȋn nordul Italiei după ce o prostituată româncă a fost internată cu TBC