in

Ticăloșie sângeroasă. Românca abandonată de soțul italian pe autostradă, ucisă de o mașină

Claudia Tolu, de 37 de ani, româncă rezidentă la Aosta, a murit în noaptea dintre 12 şi 13 martie după ce a fost lovită de o maşină în timp ce mergea pe jos pe autostrada A26 Genova-Gravellona Toce.

Femeia şi soţul ei, Alfonso Caputo, italian de 47 de ani, îşi petrecuseră seara de sâmbătă la Poirino, în provincia Torino. Pe drumul de întoarcere la Aosta, cei doi s-au certat în mod violent. La un moment dat Caputo a oprit pe banda de urgenţă şi soţia a coborât din maşină.

El a plecat, ea a început să meargă pe lângă gardul de protecţie. Claudia Tolu a parcus pe jos circa douăzeci de kilometri, apoi, în dreptul unei curbe, între punctele autostradale de taxare Casale Monferrato Sud şi Nord, a fost lovită de un automobilist. „M-am trezit cu ea în faţă, nu am putut face nimic pentru a o evita”, a povestit poliţiştilor de la Rutieră automobilistul care a accidentat-o.

Şoferul care a lovit-o, 67 de ani, rezident în Alessandria, a alertat Poliţia Rutieră şi 118. Paramedicii au putut doar să constate decesul femeii.

Poliţia Rutieră şi Echipa Mobilă din Aosta l-au găsit apoi pe Caputo care, la aflarea veştii privind accidentul, s-a simţit rău şi a fost internat la secţia de psihiatrie a spitalului din Aosta în stare de şoc. El şi şoferul maşinii care a accidentat victima sunt anchetaţi pentru omor din culpă.


 

Citește și:

 A venit să lucreze ca îngrijitoare, a ajuns să se prostitueze. Româncă ucisă la Salerno

Caserta, româncă executată în stil mafiot: împușcată în cap pentru o datorie de 500 de euro

 Beat la volan, a ucis o româncă: 16 luni cu suspendare. Mama victimei protestează: „Aceasta nu este justiţie”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șeful PSD Diaspora crede că extratereştrii sunt prezenţi pe Pământ şi conduc lumea: ”Am simțul RAFINITĂȚII”

Senatorul Viorel Badea, alungat de la o întâlnire a românilor din Italia. ”A plecat cu coada între picioare”