in

S-a spânzurat din gelozie: soţia sa e balerină de lapdance

Un italian de 45 de ani s-a spânzurat, crezând că soţia, o tânără şi frumoasă româncă, îl înşeală. Bărbatul lucra ca barman într-un local de noapte din oraşul Vicenza, unde soţia lui- de 29 de ani,  era angajată ca balerină de lapdance.

Episodul dramatic a avut loc în seara de sâmbătă, 27 august, relatează “Il Blitz Quotidiano”. Bărbatul, de 45 de ani, cu reşedinţa la periferia oraşului s-a certat cu românca, apoi, odată ajuns acasă, şi-a strâns un furtun de cauciuc în jurul gâtului şi s-a agăţat de tavanul garajului.

Gestul extrem al bărbatului nu a fost, însă fatal, pentru că soţia sa a avut prezenţa de spirit să intervină, la câteva minute după ce italianul şi-a pus ştreangul de gât. Înainte de a se spânzura, bărbatul şi-a sunat soţia, spunându-i că intenţionează să-şi pună capăt zilelor, pentru că nu suportă gândul că ea îl înşeală.

«Nu coborî în garaj, îmi pun capăt vieţii, adio» – i-a spus la telefon. Femeia se afla în casă în acel moment şi, fără să închidă telefonul, a fugit în garaj, unde şi-a găsit soţul cu funia de gât, atârnat de  o ţeavă şi fără cunoştinţă. Românca l-a prins de picioare şi l-a ţinut ridicat, până la sosirea unui vecin, care a auzit urletele femeii şi i-a sărit în ajutor.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital şi se află la secţia de Reanimare a Spitalului “San Bortolo”. Medicii i-au diagnosticat un traumatism cervical prin sufocare şi, pentru moment, îşi rezervă prognosticul.

La căpătâiul său, românca, nu realizează că soţul ei a putut comite un asemena gest. Bărbatul îi spusese de mai multe ori că nu suportă să o vadă dansând lasciv pe scenă, mai ales că el observa totul de la barul unde îşi servea clienţii, înnebuniţi după tânăra dansatoare.  

«Tu ai pe altcineva, ştiu» ar fi acuzat-o în seara respectivă. «Am încercat să-i explic că nu era aşa cum credea, că era doar rodul imaginaţiei lui, însă nu m-a crezut. Apoi a coborât în garaj şi numai atunci m-a sunat pentru a-mi spune intenţiile sale» a explicat tânăra româncă carabinierilor. «Nu am reuşit să-l împiedic să o facă, aşa cum nu am reuşit să-l conving că-l iubesc numai pe el», a mai declarat tânăra.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cătălin Botezatu: “Elena Udrea este o femeie foarte frumoasă”

23 ani, electrocutat mortal – al şaselea român mort la muncă în Abruzzo în 2011