in

VIDEO/UPDATE Drama Loredanei, soţia românului mort în timpul inundaţiilor

UPDATE: Drama Loredanei, soţia românului de 30 de ani, mort în timpul inundaţiilor la Cassana, povestită de "La Stampa"- corespondentul cotidianului italian a însoţit-o pe Loredana Nisioi, originară din Câmpulung, de la Borghetto di Vara până la Cassana, unde românca a descoperit că locuinţa ei a fost distrusă complet de o alunecare de teren. În casă se afla soţul ei împreună cu un alt cuplu de tineri români. Din cei trei, doar prietena Loredanei, Dana, a fost salvată de echipele de intervenţie.

CITEŞTE AICI REPORTAJUL DESPRE LOREDANA, REALIZAT DE "LA STAMPA"

Potrivit ultimului bilanţ provizoriu al inundaţiilor de miercuri, printre cele şase victime confirmate s-ar afla şi un tânăr român, al cărui corp a fost recuperat ieri seară de către autorităţi, în localitatea Cassana (lângă Borghetto Vara, regiunea Liguria).

Românul, cu vîrsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, nu a fost încă identificat, scrie “Il Secolo XIX”.

Printre persoanele date dispărute în urma alunecărilor de teren din Borghetto Vara, s-ar mai afla un alt român, al cărui corp încă nu a fost găsit, care se afla împreună cu prima victimă.  Alte trei persoane au murit, în aceeaşi localitate.

Cotidianul "La Stampa" a publicat în ediţia online un VIDEO în care se poate vedea efortul echipelor de salvare, care "sapă cu mâinile goale", în căutarea corpurilor. La Cassana trei case au fost distruse în urma unei alunecări de teren provocată de inundaţii: în una din ele aflându-se şi cei doi tineri români.

Povestea Anişoarei

O altă româncă de 44 de ani, însă, a reuşit să se salveze ca prin miracol, după ce a rămas agăţată de un cireş din curtea casei sale, din localitatea Brugnato, timp de peste patru ore. Povestea Anişoarei Lucano, relatată de cotidianul “La Stampa” este emoţionantă: “Când am coborât din copac, era deja întuneric, aveam cu mine pisica, singura pe care am reuşit să o salvez”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Victor Rebengiuc, în rolul unui rege în noul videoclip al trupei Vama

Milano/ Minori români, obligaţi să fure şi să se prostitueze chiar de către mama lor