in

Moartă de infarct la 44 de ani la spitalul din Padova, cauze încă necunoscute

A murit de un atac de cord la vârsta de 44 de ani. Rica Liliana Matcas a murit sâmbătă, 16 iunie, lăsând în urmă soțul Florin și un băiat de 11 ani, Brian Nicolas. Era angajată la o fabrică de tricotaje și locuia cu familia la Vittorio Veneto, în provincia Treviso.

Potrivit publicației Tribuna di Treviso, femeia a început, cu ani în urmă, un tratament pentru o alergie ipotetică. Terapia cu antibiotice, totuși, nu a dat rezultatele dorite și femeia a decis să se adreseze unui alt profesionist: ultimele analize au descoperit că femeia avea o bacterie în mucusul stomacului.

În acel moment, ea a ales un alt tratament, începând un ciclu cu un alt antibiotic. Două zile mai târziu, s-a simțit rău, s-a dus la spital, a fost transferată la spitalul din Padova, unde a murit. S-a dispus autopsia, pentru stabilirea cauzelor morții.

Înmormântarea a avut loc vineri, 22 iunie, în biserica Santa Giustina.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Start-up diaspora: concursul de planuri de afaceri care îți poate aduce 40.000 euro finanțare de start pentru afacerea ta

Sărbătoarea iei la Bologna, paradă a costumelor și dansurilor populare românești. ”Ia este o bucată de suflet pe care ne scriem poveștile”