in

„Ministrul de la Colosseum” Scajola, consilier pentru Mircea Geoană

Pe 16 ianuarie 2012, Mircea Geoană, fost candidat la preşedinţia României, a avut o întâlnire de lucru cu fostul coordonator al partidului “Forza Italia”, Claudio Scajola.

Potrivit publicaţiei “Blitz Magazin”, Mircea Geoană (membru în PSD, fost preşedinte al Senatului) se gândeşte să înfiinţeze o nouă formaţiune politică. Tomai de aceea ar fi apelat la politicianul italian, care în trecut a fost ministru de interne şi, ulterior, ministru al Dezvoltării economice în Peninsulă, în guvernul Berlusconi.

Scajola şi-a dat demisia din ultimul guvern Berlusconi după ce a fost implicat într-un scandal de corupţie. Este acuzat că ar fi cumpărat un apartament în plin centrul Romei, cu vedere la Colosseum, o parte din banii necesari achiziţiei fiind  puşi la dispoziţie de un întreprinzător, în schimbul obţinerii unor contracte cu statul italian.

Potrivit aceleiaşi surse, Scajola  a venit însoţit de cinci parlamentari italieni şi de specialişti în marketing politic. La întâlnire a fost prezent şi fostul ministru al Sănătăţii, Ionuţ Bazac.

În fotografiile publicate de Blitz Magazin şi Libertatea, alături de Mircea Geonă apare şi fostul ambasador al României la Roma, Cristian Colţeanu, actual director executiv al gigantului american “General Electric” .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

NY TIMES/ Manhattan: Dimitrie Vicovanu, “chirurgul” ceasurilor de colecţie

Românii din Italia vor picheta Ambasada de la Roma: „Cerem guvern tehnic”