in

Şi-a bătut cu bâta copilul de 3 ani: “Aşa se educă fiii în România”

Un cetăţean român de 40 de ani a fost arestat de carabinieri marţi, 24 ianuarie, în localitatea Massa (Sardinia) fiind acuzat că şi-a bătut fiul de trei ani cu o bâtă de lemn şi cu cureaua, scrie L'Unione Sarda.

Potrivit achetatorilor, românul îşi bătea fiul deseori, de faţă cu mama băiatului, care lucrează în Italia ca menajeră. Ultimul episod de violenţă a avut loc luni seara. Bărbatul, beat, a început să dea în băieţel cu bâta. Mama copilului, de 30 de ani, a încercat să-l oprească, dar românul a lovit-o şi pe ea. Femeia a reuşit să sune la poliţie, povestind ceea ce s-a întâmplat.

Mama şi băiatul de trei ani au fost conduşi la spital, unde medicii i-au pus copilului o prognoză de 30 de zile, până se va vindeca de pe urma rănilor primite.

Bărbatul a fost dus la secţie, sub acuzaţia de rele tratamente în familie. A încercat să se justifice în faţa anchetatorilor, susţinând că “aşa se educă fiii ăn România”. Judecătorul l-a repus în libertate, în aşteptarea procesului, dar i-a interzis bărbatului să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de soţie şi copil.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cristian Diaconescu, noul ministru de Externe, a depus jurământul

Lucia şi Adina, proprietarele unei cofetării româneşti: „E nevoie de târguri de profil”