in

Veneția, româncă de 37 de ani, s-a aruncat de pe un pod, salvată în ultima clipă de un carabinier

O româncă a băgat groază în şoferii de pe un pod din Veneţia şi a obligat un poliţist să se arunce în apa rece a lagunei. Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, mai mult moartă decât vie.

O româncă de 37 de ani a îngrozit şoferii de pe un pod din Veneţia, sâmbătă seara aproape de miezul nopţii. Mergea în zig-zag pe mijlocul şoselei şi încerca să oprească maşinile care treceau pe lângă ea. În cele din urmă traficul a fost complet blocat.

Şoferii s-au temut că ar putea să o lovească şi au chemat poliţia. Mai mulţi carabinieri au ajuns la faţa locului şi au început să discute cu românca, încercând să o liniştească. Presa italiană, citată de observator.tv, scrie că românca părea într-o stare psihică alterată.

Femeia a fost scoasă de pe carosabil şi poliţiştii credeau că au liniştit-o. Numai că, într-un moment de neatenţie al acestora, românca s-a aruncat efectiv de pe pod, peste balustradă, în apele reci ale lagunei. 

Fără să stea pe gânduri, un poliţist a urmat-o aproape imediat, îmbrăcat. Acesta a reuşit să o ajungă repede din urmă în apă şi să o salveze in extremis. A scos-o la mal şi a predat-o medicilor de pe salvare într-o avansată stare de hipotermie.

Sursa citată scrie că viaţa ei e încă în pericol.

Scene de groază în casa unei familii de români din Brescia: și-a ucis soţia, apoi s-a sinucis

Ponza, român de 25 de ani, s-a sinucis aruncându-se în mare de pe o stâncă

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cosenza, a murit de septicemie după ce și-a scos singur doi dinți, povestea dramatică a unui român venit la muncă în Italia

Burse oferite de statul român, prin MAE, cetățenilor străini, pentru anul universitar 2019-2020