in

Prima mașină cu numere românești sechestrată la Perugia: un BMW condus de o româncă

Pentru prima dată, decretul Salvini, care interzice rezidenților să circule cu mașini înmatriculate în străinătate, a fost aplicat și la Perugia, anunță presa locală .Prima amendă în capitala Umbriei a primit-o o româncă, în 16 ianuarie.

Un echipaj de la Poliției italiană a oprit ieri o mașină marca BMW înmatriculată în România. Din controalele efectuate rezulta că mașina este înregistrată pe numele unei persoane rezidente în România, dar era condusă de o femeie, cetățean român, în vârstă de 32 de ani, rezidentă în Italia din anul 2013. Femeia a declarat că mașina era al unui prieten care i-a împrumutat-o să circule pentru puțin timp.

Polițiștii nu au ținut cont de explicațiile femeii și i-au aplicat o amendă de 500 de euro, iar autovehiculul a fost sechestrat administrativ.


Românca are 180 de zile timp pentru a intra în legalitate. Fie mașina este transportată în țara în care este înregistrată cu o foaie de circulație temporară, fie este regularizată cu o nouă înmatriculare în Italia. În caz contrar, după trecerea celor 180 de zile, se confiscă.

Modificările Codului Rutier italian: iată ce s-a discutat la Ambasadă cu reprezentanții instituțiilor italiene

Românii din Italia iau cu asalt Serviciile de Înmatriculări pentru a-şi radia vehiculele: MAREA RADIERE DIN ROMÂNIA

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Varese, a omorât o femeie de 84 de ani. Pardalian Căldărar a fost condamnat la 30 de ani de pușcărie

Sfinxul din Bucegi pe noile pașapoarte! Iată elementele de siguranță, imposibil de falsificat