in

Vimercate, româncă de 36 de ani, riscă închisoarea după ce și-a aruncat pisica de la etajul 5

O tânără româncă de 36 de ani riscă închisoarea, după ce și-a aruncat pisica de la etajul cinci al unei clădiri din Vimercate, în Lombardia. Tânăra a fost denunțată de un vecin, care a chemat carabinierii. La sosirea acestora, tânăra româncă le-a spus că pisica, de numai patru luni, ar fi căzut. Însă, pe numele româncei a fost depusă o plângere pentru maltratarea animalelor.

După ce a fost aruncată, pisicuța a ajuns în grădina complexului rezidential, din fericire aterizând pe iarbă. Aceasta este circumstanța care i-a salvat viața. La scurt timp după sosirea militarilor, animalul a fost încredințat unui medic veterinar. Doctorul, după primele vizite, a exclus din fericire leziuni grave. Cu toate acestea, pisica a raportat o traumă toracică și o mică hemoragie. În plus, pisica a suferit dislocarea femurală a piciorului stâng. În zilele următoare, va fi evaluată o operație posibilă de reducere a dislocării.

Românca a fost denunțată. Violența împotriva animalelor este aspru pedepsită în Italia. Cei care se fac vinovați de abuzarea unui animal riscă închisoarea de la 3 la 18 luni sau o amendă de la 5000 la 30.000 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rimini, român de 25 de ani, gol pușcă, încearcă să-și seducă vecina de 76 de ani. Denunțat pentru acte obscene

Roma, sesiune de informare privind proiectele cu finanțare ale ministerului diasporei pe anul 2019