in

Sicilia, româncă beată, își bătea pe stradă copilul în vârstă de un an, săltată de carabinieri și dusă la secție

O fetiță româncă în vârstă de doar 1 an a fost bătută pe stradă, într-o localitate din Sicilia. Femeia a fost oprită de trecătorii îngroziți de scena violentă. Copila a fost dusă la spital, în timp ce mama dă socoteală polițiștilor italieni. Incidentul s-a produs în Santa Teresa di Riva, o suburbie a orașului Messina, din Sicilia. Martorii spun că au văzut o româncă de 34 de ani lovindu-și în mod repetat fetița, pe strada Lavoro, aflată chiar în centrul localității.

Mama româncă mirosea a alcool

Indignați, mai mulți trecători au intervenit. Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, mama româncă s-a dezechilibrat și a căzut, în timp ce își ținea fetița de mână. Oamenii au despărțit-o pe copilă de tânăra violentă și au chemat poliția. Femeia s-a refugiat apoi într-o clădire din zonă. Ea mirosea puternic a alcool, mai spun martorii.

Aceeași sursă mai precizează că mama agresivă a făcut scandal și la sosirea carabinierilor italieni. Ea a fost săltată și dusă la secție. Fetița în vârstă de 1 an a fost dusă la pediatrie, la Policlinica din Messina, unde doctorii i-au acordat îngrijiri medicale.

Prostituție și droguri în Sardegna. Femeile, foarte tinere și la prima experiență, erau drogate pentru a se dezinhiba

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viterbo, l-a bătut cu sălbăticie pe angajator pentru că nu l-a plătit, român condamnat la închisoare

Badante în Italia, meseria care „te dezbracă de tot ce e uman în tine”. „Umilințele prin care trec aceste femei sunt de neînchipuit”