in

Italia, accident înfiorător: o familie cu patru copii a fost distrusă, după ce mașina lor s-a ciocnit frontal cu un autocar

O familie de moldoveni cu 4 copii a fost distrusă în Italia. Fiica cea mare, 13 ani, şi tatăl au murit, făcuţi praf de un autocar. Accidentul a şocat întreaga comunitate şi a îndoliat-o.Un accident cumplit cu implicarea unei familii de moldoveni a avut loc, sâmbătă după-amiază, în Italia, pe autostrada Triestina din Montiron, Mestre.

Mașina în care se afla familia, doi soți și patru copii, a intrat direct într-un autocar. Tatăl, Andrei Boaghe, în vârstă de 34 de ani, și fiica cea mare a cuplului, Ana Maria, în vârstă de 13 ani, au murit pe loc, scrie observator.tv, citând presa italiană.

Familia călătorea într-un mini-van Volkswagen Touran. Soția lui Andrei și ceilalţi trei copii în vârstă de șase, șapte ani și 14 ani, au fost răniți. Băiatul de 14 ani a fost dus la spitalul din Mestre, unde a fost internat în terapie intensivă. 

Copilul de 7 ani a fost transportat la spitalul din Treviso, iar al treilea copil de șase ani a fost dus la spitalul din Padova. Femeia a fost internată și ea în Mestre.

Conform informațiilor preliminare, șoferul din Touran a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu autocarul.

O scriitoare italiancă alături de „badante” în autocarul de România: „Cea mai lungă călătorie din viața mea!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Presa italiană îl laudă pe Cioloș: „Este supranumit Macronul român”

Montebelluna, șofer român de TIR, a leșinat la volan din cauza căldurii, s-a răsturnat cu camionul plin de ipsos