in

Patru români decedați în Italia datorită căldurii teribile, o femeie a murit chiar de ziua ei

O româncă a fost găsită moartă în casă de invitaţii care veneau să-i sărbătorească ziua de naştere, femeia suferind un accident vascular cerebral din cauza caniculei care a lovit Italia. Pe o căldură de 38 de grade Celsius la umbră, mai multe decese au fost înregistrate în Italia, printre care şi mai mulţi români, toţi vârstnici.

O femeie a fost găsită fără viaţă în propria casă de invitaţii pe care îi chemase să-şi sărbătorească ziua de naştere. Invitaţii, care veniseră pregătiţi pentru o petrecere, au avut un şoc să o găsească pe femeie moartă, alertând imediat autorităţile, informează presa italiană citată de observator.tv.

Din primele informaţii, românca ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC), iar salvatorii n-au mai putut decât să constate decesul.

Mai multe persoane de naţionalitate română şi-au pierdut vieţile din cauza căldurii, în Italia, informează presa italiană. 

Un român a fost găsit decedat în Mozzecane, în zona Verona, tot din cauza unui accident vascular cerebral grav, declanşat de canicula de afară. De asemenea, un alt cetăţean român a fost găsit mort în maşină, la Riese, decesul acestuia fiind pus tot pe seama căldurii extreme.

Constantin Stroe, un român în vârstă de 69 de ani, a fost găsit fără suflare, joi dimineaţa, într-un parc din apropiere de Gara Centrală din Milano, Italia.

Trupul neînsufleţit al românului a fost găsit de un trecător, sub un copac. Omul a solicitat de urgenţă intervenţia unui echipaj medical, însă doctorii nu au mai putut decât să constate decesul.

În Italia s-au înregistrat şi 38 de grade Celsius la umbră, în ultimele zile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gabriel Alecsa, copilul care și-a pierdut mama și surioara într-un accident la Manfredonia, ajutat să ajungă în România, alături de mătușa sa

Tragedie în Valle d’Aosta, român înecat într-o cascadă. Intrase să se răcorească. Șapte morți într-o singură zi în Italia