in

VIDEO/ Manifest contra „invaziei românilor”

Marco Zappa, pictor şi sculptor, unul din fiii academicianului ucis de o bandă de români, a decis să dea viaţă unei iniţiative de "rebeliune populară" împotriva "invaziei în act" în Italia. Marco a redactat un "Manifest de Identitate Naţională" în 13 puncte, contra invaziei comunitarilor.

Tatăl său, Ausonio Zappa, 81 de ani, fondatorul academiilor de artă din Milano şi Viterbo, a fost bătut cu sălbăticie în noaptea de 27 martie de un grup de români, pe timpul unui jaf în vila sa de la Bagnaia, lângă Viterbo. Bărbatul, intrat în comă ireversibilă în urma loviturilor cu ranga pe care le-a primit, a decedat pe 7 aprilie, la 10 zile de la jaf.

"Este o tentativă, poate ingenuă, dar sinceră, de a ne trezi noi toţi din amorţeala cumsecădeniei, din nepăsarea şi ipocrizia extinsă care au corupt conştiinţele noastre", a declarat Marco Zappa.

"Recunoscând declinul etic al societăţii noastre, începând de la carenţa educativă a familiilor şi de la căutarea unor vane idealuri, pe cât de efemere pe atât de superficiale, trebuie să înregistrăm un fenomen necunoscut nouă italienilor, care ne-a găsit nepregătiţi şi astfel lipsiţi de apărare.

Mă refer la invazia masivă de imigranţi comunitari din estul Europei, în primul rând români, şi de extracomunitari de diferite provenienţe care destabilizează calitatea vieţii noastre şi, mai ales, obiceiurile consolidate în secole de dezvoltare culturală care au consacrat măreţia ţării noastre.

O invazie care a dat roade bune de integrare şi respect reciproc, dar care a şi generat o spirală de violenţă brutală opera unor grupuri infracţionale care au ajuns în Italia numai cu scopul de a comite infracţiuni.

Considerăm că adevăraţii rasişti sunt ei. Acele fiinţe sălbatice, asimilabile acelora care odată erau numiţi "barbari", care acţionează acum într-o manieră în mod trist cunoscută: sunt frecvente cazurile de viol, bătăi deosebit de violente şi cazuri tot mai frecvente de omor, un comportament care denotă un dispreţ amestecat cu ură faţă de italieni. Iată de ce spun că ei sunt rasiştii".

Marco Zappa consideră că bandele de infractori străini preferă Italia deoarece "cunosc bine legile noastre, incapacitatea cronică a ţării noastre de a face efective pedepsele aplicate, tentaţia irezistibilă a claselor noastre conducătoare de a discerne motivele sociologice, atropologice, psihologice sau filozofice care stau la baza unor asemenea comportamente. Analize care sfârşesc prin ascunderea adevărului, adică că această furie sălbatică nu se naşte din situaţii întâmplătoare sau cazuale, ci e bine studiată şi premeditată, şi găseşte o punere facilă în practică într-o realitate, cum e a noastră, guvernată de legi ridicole şi interpretabile. {tiu bine că la fiecare episod de violenţă noi ne indignăm, vrem răzbunare, dar apoi aşteptăm următorul caz pentru a o lua de la capăt şi plecăm capul. Tocmai cum vor ei".

Marco Zappa nu se teme că iniţiativa sa poate afecta şi imigranţii oneşti, care sunt marea majoritate, şi că poate stârni o spirală de ură şi împotriva lor. ""Nu. Cunoaştem bine meritele străinilor cinstiţi. Lor le cerem înfiinţarea de comitete sau reprezentanţe cetăţeneşti pentru a semnala imediat forţelor de ordine elementele periculoase, astfel încât să poată fi imediat expulzate din ţara noastră".

Cu totul altă poziţie este cea luată de celălalt fiu al profesorului Zappa, Gianluca: el îi iartă pe asasinii tatălui său:

Fiul profesorului Zappa, mesaj emoţionant pe Facebook


Manifest de identitate

Iată textul integral al manifestului "Movimento d'Identità Nazionale" redactat de Marco Zappa, pe care se va demara o petiţie la nivel naţional. Strângerea de semnături, după cum a explicat promotorul, va începe la Bagnaia, locul în care a avut loc brutala agresiune care a dus la moartea tatălui lui, Ausonio.

– Vrem să ne trezim din amorţeala comsecădeniei ipocrite care ne-a făcut indiferenţi şi lipsiţi de întâia valoare a Italiei: identitatea culturală.

– Vrem să redevenim liberi să acţionăm, să ne deplasăm, să trăim în oraşele noastre şi în casele noastre cu liniştea celor puternici şi cu seninătatea celor juşti.

– Vrem să ne putem apăra casele şi familiile prin intermediul unor legi care să-i protejeze pe cei care suferă o agresiune domestică şi care să condamne indiferent de enorma gravitate a invadării proprietăţii private.

– Vrem ca primăriile, prin intermediul guvernului central, să furnizeze fiecărei familii un sistem de siguranţă conectat la forţele de ordine, o înţelegere şi cu instituţiile private de securitate, pentru o intervenţie promptă în caz de descindere infracţională.

– Vrem o reformă a justiţiei cu norme mai adecvate schimbărilor din zilele noastre care au găsit Italia nepregătită; certitudinea pedepsei şi închisoare pentru deţinuţi, de ispăşit în propria ţară de origine (în special în cazurile cele mai grave).

– Noi nu suntem rasişti şi xenofobi şi condamnăm orice formă de violenţă fizică, verbală şi morală.

– Nu suntem interesaţi de o acţiune politică ci suntem uniţi de ideea de a reacţiona la oprimarea violentă şi perfidă la adresa identităţii noastre istoric-creştine.

– Recunoaştem valoarea tuturor străinilor prezenţi în Italia care trăiesc realitatea noastră zilnică respectând normele constituţionale: lor le cerem crearea de comitete şi nuclee de reprezentarea pentru semnalarea elementelor subversive din Italia.

– Propunem ca Administraţia bunurilor statului să acorde terenuri agricole şi structuri dezafectate, şi restaurabile, în gestiunea unor cetăţeni liberi, italieni şi străini, reuniţi în comunităţi autogestionate şi autofinanţate pentru rezolvarea problemelor iminente de supravieţuire, prin intermediul unor resurse agricole şi cursuri pentru învăţarea acelor meserii pe care astăzi nimeni nu mai vrea să le facă.

– Considerăm importantă pentru o adevărată integrare posibilitatea de convieţuire în astfel de comunităţi cu un mare avantaj pentru stat, în termeni economici şi de prevenţie a formelor de microcriminalitate: de fapt, într-o structură atât de agilă ar fi imediat depistate elementele destabilizatoare.

– Cerem colaborarea tuturor forţelor politice prezente pe teritoriu în privinţa problemelor reale ale populaţiei.

– Cerem colaborarea a voi toţi, sătui de această lipsă de acţiune demnă de milă.

– Este vremea să ne trezim din somn, să ne redobândim identitatea.

Citeşte şi:

Jaful de la Viterbo/ Petrică Trifan, fiul fostei “badante”, susţine că e nevinovat

VIDEO/ Mama unuia din românii arestaţi la Viterbo a lucrat ca "badante" în vila familiei Zappa

Fiul profesorului Zappa, mesaj emoţionant pe Facebook

UPDATE / Profesor universitar în comă ireversibilă, patru români arestaţi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au jefuit o americană de origine română şi au fugit cu Jaguarul victimei

În ultimii 20 de ani, preţurile au crescut chiar şi de 37.000 de ori