in

Zeci de italieni jefuiți de o româncă la Napoli, prinsă în flagrant împreună cu un complice

Poliţiştii comisariatului de la Torre Annunziata, Napoli, au anunţat că au fost prinşi presupuşii autori au numeroaselor jafuri care au avut loc în zona Via Plinio. Mai mulţi bărbaţi au depus plângere după ce au fost jefuiţi pe şosea de o tânără care întotdeauna dispărea la bordul unui Audi A6.

Fata, îmbrăcată sumar, oprea maşinile în trafic şi invoca mai multe motive, oferind chiar şi servicii sexuale, după care jefuia victima şi dispărea la bordul unui Audi A6, condus de un complice.

Poliţiştii din Torre Annunziata au anunţat prinderea în flagrant a doi tineri, Octavia M. şi Petre C., ambii cetățeni români, în vârstă de 29 și 27 de ani, responsabili de numeroasele jafuri care au avut loc lângă Pompei, în Italia.

Investigațiile efectuate de poliție au început cu zeci de plângeri de la şoferi care pretindeau că au fost jefuiţi de o tânără, care apoi a dispărut la bordul unui Audi A6, informează observator.tv, care citează presa italiană.

Potrivit poliţiştilor, tânăra atrăgea victimele prin orice metode, se urca la bordul maşinii acestora şi pleca cu ei, urmată de mașina complicelui, un Audi A6. Odată ajunşi într-un loc retras, femeia jefuia clientul de bani şi bunuri, apoi cobora imediat din maşină şi se urca în maşina Audi care îi urmărise.

Astfel, cei doi au dat numeroase lovituri, până să fie prinşi în flagrant de poliţişti. Cei doi au fost blocaţi în trafic de mai multe maşini de poliţie şi chiar s-au opus arestării, fiind acuzaţi şi de rezistenţă în faţa unui oficial, pe lângă numeroasele acuzaţii de jaf.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Avellino, a murit pe câmp, la doar 26 de ani, chiar sub ochii părintelui său

Montefano, româncă de 20 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de un pirat al străzii