in

Foggia, româncă de 37 de ani, l-a înjunghiat pe iubitul italian, în vârstă de 74 de ani, din motive de gelozie

Scene incredibile în Italia. O româncă de 37 de ani și-a înjunghiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani.  Totul s-a petrecut în Foggia, acolo unde unde paramedicii au intervenit pe Via San Severo pentru a salva un bărbat înjunghiat de iubită.

Bărbatul de 74 de ani a fost înjunghiat în partea stângă. Oamenii legii au început imediat ancheta și au aflat că acesta a fost înjunghiat de iubita sa de naționalitate română. Aceasta a fost depistată rapid de polițiști și interogată, scrie foggiatoday.it.

Românca a mărturisit totul și chiar a indicat cuțitul cu care și-a înjunghiat iubitul, pe care-l aruncase într-un coș. Tânăra a explicat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive a acestuia, pe care nu o mai suporta. Ea a povestit că bătrânul era foarte gelos și o acuza frecvent că se culcă cu alți bărbați.  Femeia plecase în cursul zilei de acasă, după o ceartă puternică pe această temă. Ea s-a întors apoi acasă, în jurul orei 6 dimineața, în stare de ebrietate și și-a amintit de cearta din ziua precedentă. Femeia l-a trezit bărbat și i-a dat câteva palme.

Românca nu s-a putut stăpâni și a început să-i adreseze jigniri. A fost momentul în care bărbatul a vrut să reacționeze, numai că femeia a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta, din lateral. Imediat după înjunghiere, aceasta a vrut să-l trateze local, întinzându-l pe pat, dar când a văzut că totul se agravează a decis să fugă de acasă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criză politică în Italia: Senatul se reunește pentru a stabili data unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului

După 13 ani de muncă în străinătate, au găsit afacerea pentru ei: “Ne-am cam săturat de Italia, ne apucăm de turism în țară”