in

Alertă / Emisiunea „Chi l’ha visto?” din această seară, dedicată Alexandrei, participă mama fetei dispărute și Alexandru Cumpănașu

Emisiunea „Chi l’ha visto?” din această seară (16 octombrie 2019) se va ocupa de cazul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani dispărută din Caracal. Realizatoarea emisiunii de pe Rai 3, Federica Sciarelli, a anunțat că în această emisiune, subiectul principal va fi cel al Alexandrei.

Povestea tinerei românce Alexandra Măceșanu, care, potrivit unchiului ei, ar fi în viață și prizonieră în Oaspeții emisiuni vor fi mama și unchiul fetei care vor explica mai bine ce îi determină să creadă că tânăra este în viață și se află în Italia și, mai ales, va apela la telespectatori, astfel încât oricine știe ceva să vorbească.

În această seară nu va fi prima dată când Federica Sciarelli se va ocupa de povestea tinerei Alexandra: deja în episoadele trecute, misterioasa dispariție a fetei fusese reconstruită, iar unchiul ei, Alexandru Companasu, fusese intervievat și declarase deschis că este convins că nepoata a sfârșit într-un cerc de prostituție în Italia.

Pentru cei care nu au văzut emisiunile anterioare, „Chi l’ha visto?” reamintește că Alexandra este o româncă de 15 ani care locuiește în orașul Caracal. La 24 iulie aîn acest an, fetița a fost răpită, însă, într-un moment de neatenție a călăului, a reușit să ia legătura cu poliția care, în mod inexplicabil, a intervenit abia 19 ore mai târziu la locul pe care fata îl descrisese în amănunt. Pentru răpirea și uciderea fetei, a fost arestat un bărbat de 65 de ani, pe nume Gheorge Dinca, în casa căruia au fost găsite resturile unui incendiu, despre care a afirmat că ar fi rămășițele fetei arse.

Familia, în primul rând unchiul Alexandru, nu crede în moartea tinerei și este gata să parieze că nepoata, după răpire, a fost dusă în Italia pentru a ajunge într-un harem tunisian. „În această seară, motivele familiei vor fi explicate mai bine și cu siguranță vom ști ceva mai multe despre această aventură tristă și tulbure în care țara noastră pare să fie implicată.”, anunță realizatorii emisiunii.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Foggia, domestica româncă arestată, 20 de mii de euro furați din casa avocatului legat de pat

Roma, și-a violat fiica și cumnata, timp de aproape trei ani, român condamnat la 8 ani de închisoare