in

Scădere abruptă a numărului de decese în Italia. «Curba a început coborârea, începem să ne gândim la faza 2»

„Înregistrăm 525 de noi decedați este cel mai mic număr din 19 martie până astăzi”. Este vorba de o scădere cu un sfert a numărului de decese comparativ cu sâmbătă, când s-au înregistrat 681 de morţi.

Ultima dată când s-a înregistrat un bilanţ mai scăzut a fost la 19 martie, cu 427 de decese.

Datele comunicate de comisarul de urgență Angelo Borrelli: „Astăzi avem două date pozitive: numărul de internări din secțiile obișnuite și a celor din unitățile de terapie intensivă sunt în scădere”.

Numărul total de pacienți pozitivi este de 91.246 cu o creștere de 2.972 ieri. Dintre acești 3.977 sunt în terapie intensivă, cu o scădere de 17 pacienți din ieri și 28.949 spitalizați cu simptome, 61 mai puțini ca ieri.

525 au murit în ultimele 24 de ore, iar în total, de la începutul urgenței, victimele sunt 15.887. Un total de 21.815 persoane s-au recuperat în Italia.

De la începutul urgenței, 128.948 de persoane au fost infectate cu coronavirus (total infectați, decedați, vindecați), o creștere de 4.316 față de ieri.

„O veste bună – a adăugat Borrelli – este că de astăzi transferul pacienților din terapia intensivă în Lombardia în alte regiuni este întrerupt, deoarece situația spitalelor nu mai are nevoie de aceste transferuri”.

„Curba a început coborârea și numărul de decese începe să scadă. Începem să ne gândim la faza 2 dacă datele sunt confirmate sau să reflectăm cum să menținem răspândirea bolii scăzută”, a declarat președintele ISS, Silvio Brusaferro, la o conferință de presă în domeniul protecției civile.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/jaf-armat-la-o-banca-din-viena-autorul-purta-o-masca-de-protectie-coronavirus-o-femeie-a-fost-impuscata/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Polițist din escorta premierului italian, în vârstă de 52 de ani, a decedat de coronavirus. „Un profesionist exemplar”

Tragedie într-o familie de români din Caserta, copil de 4 ani, a murit după ce a căzut de la etajul patru